Avrupa'da girişimcilik denince akla gelen ilk isimlerinden Bindi Karia, Webrazzi Summit 2015'te

Avrupa'da girişimcilik denince akla gelen ilk isimlerinden Bindi Karia, Webrazzi Summit 2015'te

bindi-karia21-22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2015 için geri sayım sürerken sizi konuşmacılarımızdan biriyle daha tanıştırmak istiyoruz: Bindi Karia!

Kariyerinin başlarında uzun süre danışmanlık yapıp ardından Microsoft'ta 8 sene geçiren Bindi, son olarak Silicon Valley Bank bünyesinde Avrupa'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Hem Microsoft hem de Silicon Valley Bank'taki görevleri boyunca internet girişimciliği dünyasına oldukça yakın olan Bindi Karia için Avrupa internet girişimciliği ekosisteminin en önemli isimlerinden biri diyebiliriz.

Microsoft ve Silicon Valley Bank'ta internet girişimlerine yatırım yapıp bu girişimlerin başarısı için çalışan Bindi Karia'yı canlı canlı dinlemek ve konferans alanında kendisiyle tanışma şansı yakalamak için hepinizi Webrazzi Summit 2015'e davet ediyoruz. (Girişimciler Startup Lounge paketimizi ayrıca inceleyebilirler.)

bindi-karia-gorsel

Kariyeri boyunca girişimcilerinden çok etkilendiğini dile getiren Bindi Karia, bu günlerde 'girişimci' olmaya hazırlanıyor. Oldukça güçlü bir 'network' ve büyük bir bilgi birikimine sahip olan Bindi Karia'nın yeni girişimini herkes gibi biz de merakla bekliyoruz.

Bindi Karia Webrazzi Arena'da da juri üyesi olarak sahnede olacak

Bindi Karia; Webrazzi Summit 2015 bünyesinde düzenlenecek olan girişimcilik yarışmamız Webrazzi Arena'da da juri üyesi olarak yer alacak.

Geçmişte çok sayıda girişimcilik yarışmasında (TechCrunch'ın düzenlediği Startup Battlefield gibi) juri olarak yer alan ve 10 yılı aşkın süredir direkt olarak girişimcilerle çalışan Bindi Karia'nın hem sahnede sunum yapan Webrazzi Arena girişimcilerine hem de Webrazzi Arena takipçilerine ders niteliğinde sorular sorup yorumlar yapacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Bindi Karia gibi çok sayıda değerli konuşmacıyı ağırlamaya hazırlanan Webrazzi Summit 2015'e bilet satın almak için summit.webrazzi.com'u ziyaret edebilirsiniz. Havale ile ödeme yapmak ya da her türlü sorunuz içinse bize [email protected] e-posta adresinden ulaşmanız mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.