Girişimciler için Startup Lounge biletleri satışta! [Webrazzi Summit 2015]

Girişimciler için Startup Lounge biletleri satışta! [Webrazzi Summit 2015]

webrazzi-summit-logo21-22 Ekim'de düzenlenecek olan Türkiye ve yakın coğrafyanın en etkili internet konferansı Webrazzi Summit için geri sayım sürüyor.

Bu sene Webrazzi Summit bünyesinde girişimcilerin yoğun ilgisini çekecek iki farklı etkinlik daha düzenliyoruz. Bunlardan ilki; girişimcilik yarışmamız Webrazzi Arena ki başvurular çoktan sona erdi, hatta yarışmada yer alacak girişimler bile belirlendi. :) İkincisi ise Webrazzi Summit'e paralel olarak konferansın içinde yaşayacak olan adeta 'ayrı bir yaşam alanı'; Startup Lounge.

Girişimcilerin 2 gün boyunca girişimlerini tanıtıp katılımcılarla, yani potansiyel iş ortakları, müşterileri ve yatırımcılarıyla, tanışma fırsatı bulacağı Startup Lounge; girişimcilere aynı zamanda Startup Lounge alanında kurulacak sahnede sunum yapma ve halk oylaması sonucunda Webrazzi Arena'ya dahil olma şansı gibi avantajlar da sunuyor.

startup-lounge

Startup Lounge'a katılacak olan girişimler 1 metre uzunluğundaki bir demo masasına sahip olacak. Bu masa etrafında girişimlerini anlatma ve tanıtma fırsatı bulacak olan girişimciler; 'networking' ve pazarlama anlamında yoğun bir 2 gün geçirecek.

Bunun dışında Startup Lounge'a katılan tüm girişimler Startup Lounge sahnesinde bir sunum yapma şansı yakalayacak, bu sunumların video kaydı da daha sonra Webrazzi.com'da yayınlanacak. Ayrıca Startup Lounge girişimleri Webrazzi Arena'ya dahil olmak için halk oylamasına da katılabilecek.

Startup Lounge paketi içinde neler var?

Girişimciler için satışa olan Startup Lounge paketini 1000 Euro karşılığında satın alabilirsiniz. Ödemeyi dilerseniz online olarak kredi kartınızla dilerseniz de havale yoluyla gerçekleştirebilirsiniz. Havale yöntemi için [email protected]'a bir e-posta göndermeniz yeterli.

Girişimciler için özel olan Startup Lounge paketi içindeyse şunları barındırıyor;

  1. 2 adet Webrazzi Summit 2015 davetiyesi (Şu an bir kişilik biletin 600 Euro'ya satışta olduğunu da ekleyelim)
  2. 2 gün boyunca Startup Lounge alanında bir adet tanıtım masası ('demo table')
  3. Startup Lounge sahnesinde sunum yapma
  4. Halk oylaması sonucunda Webrazzi Arena'ya dahil olacak girişimlerden biri olma şansı

Benzer yurtdışı örnekleriyle Startup Lounge konsepti hakkında fikir sahibi olabilirsiniz

Daha önce yurtdışındaki benzer konferanslarda Startup Lounge benzeri konseptler hayata geçirilmiş ve girişimciler yoğun ilgi göstermişlerdi. Örnek olarak Webrazzi olarak bizzat bizim de katıldığımız Dublin Web Summit 2014'e ve konferans sponsoru olduğumuz TechCrunch Disrupt Europe 2013'e göz atabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2015 ya da Startup Lounge ile ilgili tüm soru ve görüşleriniz için bizimle [email protected] e-posta adresini kullanarak iletişime geçebilirsiniz. Tüm girişimcileri Startup Lounge'a bekliyoruz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.