Web Summit'te yerli girişim turu: ÖdeAl, Yetenek.li ve SocialEyes

Webrazzi olarak medya sponsoru olduğumuz Web Summit etkinliğinden bildirmeye devam ediyoruz. 3 gün süren etkinlikte girişimler tek bir gün boyunca stand açabiliyor. Dolayısıyla her gün girişimlerin değiştiği etkinlikte; ikinci gün için yerli girişim standlarını ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Bu video röportaj serisindeki konuklarımız da sırasıyla ÖdeAl, Yetenek.li ve SocialEyes.

Yerli girişim turumuzda ilk olarak ÖdeAl Ürün Geliştirme Müdürü Saltuk Buğra Aktürk ile konuştuk. Aktürk etkinliğin çok kalabalık geçtiğini söylerken bu sebeple hem yatırımcıların hem de diğer ziyaretçilerin dikkatini çekmenin oldukça zor olduğunu dile getirdi.

Bunun dışında ÖdeAl'ın beklediklerinden bile daha iyi bir performansla yoluna devam ettiğini belirten Aktürk, yatırım arayışı içinde olduklarının da altını çizdi.

Sonrasında standına uğradığımız Yetenek.li adına girişimin kurucu ortaklarından Ekin Öcalan sorularımızı yanıtladı. İrlanda ve diğer bazı ülkelerden iş arama ve bulma platformlarının kendilerini ziyaret ettiğini paylaşan Öcalan, ayrıca girişimin son durumu ve gelir modelleri hakkında da bilgiler verdi.

Bu arada Web Summit'te katılımcılar arasında yer alan Kariyer.net CEO'su Yusuf Azoz de bir Kariyer.net iştiraki olan Yetenek.li standını ziyaret edenler arasındaydı.

yusuf-akoz-yetenekli
Yusuf Azoz ve Yetenek.li ekibi

Son olarak ziyaret ettiğimiz SocialEyes standında da CEO Can Kağıtçıbaşı'yla konuştuk. Kağıtçıbaşı da etkinliğin çok kalabalık olduğunun altını çizerken her girişimcinin böylesi büyük çaplı bir internet konferansına katılması gerektiğinis söyledi. Yatırım arayışı içinde olduklarını paylaşan Kağıtçıbaşı, girişimin gelir modellerini ve son durumunu da aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.