NewCo İstanbul 2015 festivali için geri sayım başladı, başvurular tüm hızıyla devam ediyor

NewCo İstanbul 2015 festivali için geri sayım başladı, başvurular tüm hızıyla devam ediyor

Daha önce San Francisco, Barcelona, Los Angeles, New York ve Londra gibi şehirlerde organize edilen NewCo Festivali bu sene Webrazzi ile İstanbul'a geliyor!

20 Ekim 2015 günü düzenlenecek olan NewCo İstanbul Festivali'nde birbirinden ilgi çekici ve heyecan uyandırıcı 40'ın üzerindenki şirketin ofisini ziyaret edebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken etkinliğe kayıt olmak ve takvim üzerinde katılım gösterebileceğiniz ofis turlarına dahil olmak.

BiTaksi, Paraşüt, TEB, THY, Kariyer.net, iyzico ve Hürriyet gibi ilgi çekici şirketlerin ofislerini ziyaret etmek, söz konusu şirketlerin çalışanlarıyla tanışmak ve akılda kalıcı bir gün geçirmek için özellikle genç girişimciler ve öğrencileri NewCo İstanbul Festivali 2015'e davet ediyoruz.

Festival hakkındaki tüm detaylara ist.newco.co'dan ulaşabilir, kaydınızı hemen şimdi gerçekleştirebilirsiniz.

newco-istanbul

NewCo İstanbul Festivali’nin destekleyenleri arasında bulunan MooF, ScorpShiftDelete.Net, Uber ve Userspots‘a da teşekkür ediyoruz. Siz de NewCo İstanbul Festivali’nin destekleyen firmalar arasında yer almak ya da etkinliğe sponsor olmak istiyorsanız [email protected] e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Son olarak; Wired dergisi ve Web 2.0 Summit‘in kurucusu John Battelle‘in kurucu ortağı olduğu NewCo etkinlikleri 2012’den beri düzenleniyor. Organizasyonun global çaptaki en büyük sponsoru da; Twitter.

Bu sene ilk kez İstanbul’da düzenlenecek olan NewCo İstanbul Festivali’yle ilgili detaylar için ist.newco.co’yu ziyaret edebilir, Eventbrite üzerinden etkinliğe bilet satın alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.