GoPro'dan giriş seviyesinde uygun fiyatlı yeni kamera: Hero+ Wi-Fi

GoPro'dan giriş seviyesinde uygun fiyatlı yeni kamera: Hero+ Wi-Fi

Aksiyon kamerası üreticisi GoPro, giriş seviyesi kullanıcıları hedeflediği yeni uygun fiyatlı kamerası GoPro Hero+ Wi-Fiduyurdu. GoPro'nun uygun fiyat kategorisindeki "Hero+" serisinin yeni üyesi Hero+ Wi-Fi, daha önce bu seride bulunan iki modelin tam ortasında konumlandırılmış.

GoPro Hero+'da bilindiği gibi Wi-Fi özelliği ve dokunmatik LCD ekran bulunmuyor ve 129,99 dolar fiyat etiketine sahip. Yeni model GoPro Hero+ Wi-Fi ise 199,99 dolarlık fiyat etiketine sahip. Wi-Fi özelliği ile kullanıcılar cihazlarındaki fotoğraf ve videoları hızlıca akıllı telefon ve bilgisayarlarına gönderebiliyorlar. Ancak GoPro Hero+ Wi-Fi'ın üzerinde de dokunmatik LCD ekran bulunmadığını belirtelim.

Full HD(1080p) 60 FPS video kaydı yapabilen cihaz aynı zamanda 40 metre derinlikte de çekim yapabiliyor. Hero+'ın video kaydını 30 FPS olarak yaptığını göz önünde bulundurursak yeni modelde GoPro çekim kalitesini de yükseltmiş. Şirketin yeni kamerasının 4 Ekim'den itibaren satışa sunulacağını da son olarak belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.