Uber etkinlikler için UberEVENTS'i duyurdu

Uber etkinlikler için UberEVENTS'i duyurdu

Taksi ve özel araç çağırma girişimi Uber, yeni dikey hizmetlere girebilmek için denemeler yapmaya devam ediyor. Uber'in ilk defa New York'da test etmeye başladığı ve UberEVENTS adını alan servis, etkinlik planlayıcılarının ve ziyaretçilerin işini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

UberEVENTS hem etkinlik sahipleri veya parti organiztörlerine, hem de katılımcılara mekana ulaşım konusunda yardımcı olmayı amaçlıyor. Sistemi basitçe aktarmamız gerekirse etkinliği organize eden kişi ya da kurum Uber üstünden bir etkinlik açıyor ve ulaşım masraflarını karşılıyor. Organizatör katılım detaylarını ve katılımcıları burada bildirdikten sonra, Uber davetlilerin e-posta adresine birer ulaşım kodu gönderiyor. Davetliler daha sonrasında aldıkları bu kodu Uber uygulamaları üstünden girip etkinlik alanına gidecek araçlarını hemen çağırabiliyor.

İlk etapta önümüzdeki haftalarda beta olarak açılacak olan servis, New York'taki etkinlik ve parti düzenleyicilerinin tercih edeceği bir ayrıcalık olabilir. UberEVENT sayesinde katılımcılar kendilerini daha özel hissederken, organizatörler ise Uber deneyimiyle katılımcıları çekmeye çalışacak.

UberEVENTS organizatörlere ne sunuyor?

DKtAApQaxlc0H4aPLeAW517KJERUcdcsVBrQRPtk1EE

UberEVENTS katılımcılara ne sunuyor?

T8tec0VAnUrFhWPsxFz-ZsL01H3JAXVBLSGmvSl-hqY

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.