Age of Mythology'e 13 yıl aradan sonra genişleme paketi geliyor

Age of Mythology'e 13 yıl aradan sonra genişleme paketi geliyor

Piyasaya 2002 yılında sürülen strateji oyunu Age of Mythology, Ensemble Studios tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Microsoft Game Studios'un üstlendiği efsanevi bir oyundu. Microsoft, Age of Empires'da elde ettiği muazzam başarıyı Age of Mythology ile sürdürmüştü.

Şimdi de Age of Mythology için piyasaya çıkmasından tam 13 yıl sonra bir genişleme paketi yayınlamaya hazırlanıyor. Age of Mythology: Tale of the Dragon adını alması beklenen gerçek zamanlı strateji oyunu bu sefer Çin mitolojisini konu edinecek.

Forgotten Empires ve SkyBox Labs stüdyoları tarafından geliştirilen genişleme paketi, Age of Mythology serisinin de yeniden doğumu anlamına gelebilir. Bu iki stüdyo daha önce Age of Empires 2 HD Edition ve Age of Mythology: The Extended Edition oyunlarını hazırlamış, Age of Empires ve Age of Mythology oyunlarını günümüz teknolojisine uygun olarak Steam'de tekrar yayına açmıştı.

Bildiğiniz gibi Age of Empires ve Age of Mythology oyunlarının sadık bir oyuncu kitlesi bulunuyor. Geçtiğimiz yıl mobil versiyonuyla da karşımıza çıkan Age of Empires'ın, Steam'deki yeni versiyonunun adının ise The African Kingdoms adıyla yer alması bekleniyor. Kısacası Age of Empires yeni genişleme paketi ile Afrika kıtasına adım atarken; Age of Mythology de Uzak Doğu ve Asya'ya sınırlarını genişletecek. Biz de birbirleriyle kardeş olan serilerin yeniden dirilişine şahit olacağız gibi gözüküyor.

Oyunda yer alacak ırklar ve oynanışla ilgili pek çok özelliğin oyunun tanıtımının yapılacağı 2 Ekim'deki Twitch yayınında ilk kez açığa çıkması bekleniyor. Bu gelişmeler özellikle strateji oyunu meraklısı "Age of" hayranlarını oldukça heyecanlandırıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.