Instagram'ı en iyi tamamlayan uygulamalardan Flow artık iPhone'da

Instagram'ı en iyi tamamlayan uygulamalardan Flow artık iPhone'da

Instagram'ı iPad'inizden kullanıyorsanız, muhtemelen Flow'dan haberdarsınızdır. Instagram'ı büyük ekrana uyumlu hale getirirken aynı zamanda fotoğraflar arasında akıcı bir gezinme deneyimi sağlayan Flow, Instagram'ın yorum ekleme gibi sınırlı sayıda üçüncü parti uygulamaya açtığı özellikleri kullanmanıza da izin veriyor. Yayınlandıktan yaklaşık iki yıl sonra ise Flow, Instagram uygulamasını iPhone'a getirdi.

flow ekran

iPhone'da standart Instagram özelliklerini kullanmanızı sağlayan uygulamanın öne çıkan özelliği kullanıcı deneyimi. Instagram'ın 30 Eylül'de Türkiye'de tüm reklam verenlere açacağı reklamları görmediğiniz, fotoğrafları küçük resimler halinde göstererek kolaylıkla birinden diğerine geçmenizi sağlıyor. Bununla birlikte Flow, Instagram'da olmayan yer imlerine ekleme seçeneğini de sunuyor.

Facebook ya da Twitter yerine Instagram'ı öncelikli sosyal ağı olarak kullanan hatırı sayılır bir kitle var ve Flow bu kitleyi memnun edebilecek bir uygulama olabilir. Flow iOS uygulaması için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.