Netahsilat, 2015'in ilk 8 ayında 636 milyon TL işlem hacmine ulaştı

Netahsilat, 2015'in ilk 8 ayında 636 milyon TL işlem hacmine ulaştı

E-çözüm'ün 2007 yılında geliştirdiği Netahsilat, e-tahsilat pazarında büyük ölçekli ve kurumsal şirketleri de hedefliyor. Son yıllarda yakaladığı hızlı büyümeyle dikkat çeken çözüm, girişimin kendi verilerine göre 2015 yılının ilk sekiz ayında yüzde 308 büyüdü. Aynı sürede 636 milyon TL işlem hacmine ulaşan Netahsilat'ın yılı 1,2 milyar TL işlem hacmiyle kapatması bekleniyor.

2001 yılında Akif Şimşek tarafından kurulan E-Çözüm bugün KOBİ'ler, kurumsal şirketler, ticaret odaları gibi farklı kurum ve kuruluşlara uyarlana bilen e-tahsilat çözümleri sunuyor. 2012 yılında Logo Yazılım ile Netahsilat ve sanal mağaza yazılımı Neticaret için önemli bir iş birliği yapan girişim, böylelikle Logo Yazılım ERP ve Muhasebe çözümleriyle entegre hale gelmiş ve geniş bir erişim fırsatı yakalamıştı. Buna ek olarak Mikro, ETA, Link, Netsis, Nebim, SAP gibi farklı ERP sistemleriyle entegre çalışan Netahsilat,,muhasebe, B2B, CRM ve benzeri sistemleriyle de entegre olabiliyor ve böylelikle ödeme işlemlerinin otomatik olarak cari hesap ve muhasebe kayıtlarına işlenmesini sağlıyor.

netahsilat ekran2

SMS ve e-posta ile tahsilat, aidat, üyelik ödemeleri gibi tekrar eden tahsilatlar ve telefon üzerinden yapılan satışlarda kullanılabilen Netahsilat'ın sistemi mobil uyumlu ve kullanıcılarının sahada cep telefonu veya tabletleri ile kredi kartı tahsilatı yapmasını mümkün hale getiriyor. Bayilerle çalışan firmaların kullanabildiği sistem olmasıyla Netahsilat bugün aralarında Media&Markt, Brisa, Mapfre Sigorta, Avon Kozmetik, Tefal, Ariston, Continental, Fakir Ev Aletleri,  İzocam, Fenerbahçe, İnci Akü, Brillant, Würth, Hankook, Permolit, Simfer ve başka birçok ulusal ve uluslararası firmanın da bulunduğu 300 'den fazla işletmeye hizmet verdiğini söylüyor.  Netahsilat e-tahsilat çözümü BKM Express, PayPal, PayU, iPara, Paynet ve 18 bankanın sanal poslarıyla uyumlu.

netahsilat ekran3

Netahsilat'ın 2012 yılından bu yana hızlanarak devam eden büyümesini, 2016 sonunda devam ettirmesi planlanıyor. Girişimin hedefi hizmet verdiği müşteri sayısını 700; işlem hacmini de 3 Milyar TL ‘ye çıkarmak. Sunduğu platform için yıllık hizmet ücretiyle gelir yaratan Netahsilat, önümüzdeki dönemde işlem başına komisyon modelini de uyarlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.