Periscope canlı yayınlarını televizyona getirmeye hazırlanıyor

Periscope canlı yayınlarını televizyona getirmeye hazırlanıyor

wired periscope

Periscope canlı yayınlarını televizyona getirmek için hazırlanıyor. TechCrunch'ın farklı kaynaklara dayandırdığı haberine göre sessiz sedasız yeni bir Apple TV uygulaması üzerinde çalışan Periscope, bu akşam tanıtılması beklenen Apple TV platformuna eklenen üçüncü parti uygulamalardan biri olacak.

Apple'ın bu akşam sahadan yayınlar ve canlı bloglamayla aktaracağımız Hey Siri etkinliğiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de yeni Apple TV. Kapsamlı bir şekilde yenilenen Apple TV'ye özel bir uygulama mağazası ve geliştiricilere yönelik SDK bu akşam Apple'dan gelmesi muhtemel haberler arasında. Yeni cihazın oyun odaklı olacağını işaret eden gelişmeler görsek de, şirketin Apple TV uygulama mağazasında üçüncü parti geliştiricilere ait farklı uygulamaların yer alması bekleniyor. Ve görünüşe göre Periscope bunlardan biri olacak.

Periscope'un Apple TV uygulaması ya da Apple TV uygulama mağazasında yer alacak diğer uygulamalarla ilgili henüz bir detay yok. Periscope'un dikey formattaki videolarının televizyonda nasıl görüneceğiyle ilgili fikir yürütmek için en iyi ip ucu ise web yayınları olabilir. Periscope geçtiğimiz Haziran ayında canlı yayınları olmasa da canlı yayınlara ait kayıtları web'den seyredilebilir hale getirmişti ve benzer bir deneyim Apple TV için de tasarlanıyor olabilir.

Apple'ın etkinlikte tanıtması beklenen tüm yenilikler için ilgili haberimizi görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.