Startup Sesame, Webrazzi Summit dahil Avrupa'nın 6 önemli teknoloji konferansına ücretsiz katılma şansı sunuyor

Startup Sesame, Webrazzi Summit dahil Avrupa'nın 6 önemli teknoloji konferansına ücretsiz katılma şansı sunuyor

Startup Sesame Webrazzi SummitStartup Sesame, herkesin yerinden kalkmadan ulaşabileceği büyüme tekniklerinin ötesine geçerek benzersiz bir fırsat sunuyor. Avrupa'nın önde gelen teknoloji konferanslarına katılmak isteyen 5 girişime ücretsiz katılım şansı, 50 girişime de büyük bir fiyat avantajı sunuyor.

Paris merkezli girişim olan Startup Sesame, kendini 'etkinlik odaklı hızlandırma programı' olarak tanımlıyor. Girişimlerin teknoloji/girişimcilik konferanslarına giderek hem tanıtım yapmasını hem yatırımcılarla görüşmesinin önünü açıyor. Startup Sesame'nin seçtiği 5 girişim Webrazzi Summit 2015 dahil olmak üzere 6 farklı teknoloji konferansına ücretsiz giriş hakkı kazanıyor.

Startup Sesame

Tüm başvurular arasında sıralamaya giren ilk 50 girişim ise sadece 1000 euro karşılığında her biri en az 2 gün süren 6 önemli konferansa (Webrazzi Summit 2015 , Slush, Pioneers Festival,  Arctic15, Challengers, Tech Open Air) katılım hakkı kazanıyor. Söz konusu konferansların sadece bir ikisinin bilet fiyatlarına bakıldığında Startup Sesame'nin ciddi bir avantaj sunduğu sanırım kolayca anlaşılacaktır.

Startup Sesame Roadmap

Her etkinlik için girişimlere farklı avantajlar sunan Startup Sesame, bu sayede girişimcilerin yeni iş ortakları bulma şansını da artırmak niyetinde. Başvuru sürecine katılmak içinse girişimin merkez ofisinin Avrupa'da olması yeterli oluyor.

Söz konusu konferansları renklendirecek Avrupalı girişimlerden biri olmak isterseniz startupsesame.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.