PayPal, hızlı para transferi servisi PayPal.Me'yi Türkiye dahil 18 pazarda sunmaya başladı

PayPal, hızlı para transferi servisi PayPal.Me'yi Türkiye dahil 18 pazarda sunmaya başladı

PayPal, kullanıcıların kişisel URL'leriyle para transferi almasını sağlayan yeni servisi PayPal.Me'yi bugün piyasaya sundu. Aralarında ABD, Almanya, Fransa, İtalya ve Türkiye'nin olduğu 18 pazarda sunulmaya başlanan servis, kullanıcıların nakite ihtiyaç duymaları halinde, kişisel bağlantılarını aile ya da arkadaşlarıyla paylaşarak, hızlıca para gönderilmesini sağlıyor.

Türkçe dil desteğiyle hizmete başlayan PayPal.Me, eğer bir PayPal hesabınız var kullanımı oldukça kolay bir servis. Yapmanız gereken şey hesabınıza giriş yapmak ve kendi adınıza, örneğin paypal.me/mervekara gibi bir bağlantı tanımlamak. Bu bağlantıyı para istediğiniz kişiyle paylaşmanız ve meblağı belirtmeniz gerekiyor. İstediğiniz meblağı doğrudan URL'inize de, örneğin paypal.me/mervekara/1.500 gibi ekleyebilirsiniz.

Halihazırda sosyal ağlar üzerinde kullanılan popüler para transferi servisi Venmo'nun sahibi olan PayPal, PayPal.Me ile benzer bir başarıyı ABD dışındaki pazarlarda da yakalamak istiyor. Bununla birlikte mobil öncelikli yeniliğin Square'in geçtiğimiz Mart ayında tanıttığı kişisel bağlantı üzerinden para transferi servisi $Cashtag'e bir cevap niteliğinde olduğu da söylenebilir. $Cashtag ile serbest meslek çalışanlarını da hedeflediğini vurgulayan Square'in aksine PayPal.Me yalnızca aile arkadaşlar arasındaki para transferini öne çıkarıyor, en azından şimdilik.

Dünya çapında 170 milyon aktif kullanıcı olduğunu söyleyen PayPal'ın yeni servisi PayPal.Me'yi incelemek için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.