Girişimciler, Webrazzi Arena başvurunuz için bugün son gün!

Girişimciler, Webrazzi Arena başvurunuz için bugün son gün!

Webrazzi Summit 2015 bünyesinde gerçekleştirilecek olan girişimcilik yarışması Webrazzi Arena'dan size daha öne bahsetmiştik.

Girişimcilere potansiyel müşterileri, iş ortakları ve yatırımcılarıyla tanışma ve Webrazzi Summit 2015 içerisindeki tüm VIP etkinliklere ücretsiz katılım imkanı gibi çok sayıda avantaj sunan Webrazzi Arena'ya katılmak isteyen girişimcilerin bugün (31 Ağustos 2015) saat 23:59'a kadar başvurularını summit.webrazzi.com/arena adresinden tamamlamaları gerekiyor.

webrazzi-arena-2015-gorsel

Girişimcilerin yapacağı online başvuru sonrası Webrazzi olarak tüm adayları detaylıca inceleyip Webrazzi Arena'nın bir parçası olmasını istediğimiz isimleri belirleyeceğiz. 1 hafta içinde tamamlanacak olan bu değerleme sürecinin sonuçları tüm girişimcilere tarafımızdan bildirilecek ve Webrazzi Arena'ya seçilen girişimciler için tatlı bir heyecan başlamış olacak.

Webrazzi Arena ile ilgili başvuru kriterlerimiz ve yarışma formatı gibi detaylara Webrazzi Arena sayfasında ulaşabilirsiniz. Bu arada Webrazzi Arena ile ilgili her türlü sorunuz için bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Güncelleme: Webrazzi Arena için başvuru dönemi sona erdi, ilginiz için teşekkürler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.