iLab Ventures şirketleri Hangikredi ve Emlakjet'in yeni genel müdürleri açıklandı

iLab Ventures şirketleri Hangikredi ve Emlakjet'in yeni genel müdürleri açıklandı

Türkiye'nin en köklü girişim sermayesi şirketlerinden iLab Ventures, iştiraki olan girişimlerinde 2 üst düzey atama yaptığını açıkladı. Hangikredi.com ile iLab Ventures'ın 2014 yılında satın aldığı Emlakjet.com'un başına yeni genel müdürler atandı.

Yilmaz_Sonisik Hangikredi.com’un yeni Genel Müdürü Yılmaz Sonışık

iLab Holding'den yapılan açıklamaya göre Hangikredi.com ile Hangisi.net'te daha önce direktör olarak görev alan Yılmaz Sonışık, Genel Müdürlük görevine terfi etti. İnternetten çeşitli finansal hizmetleri karşılaştırma imkanı sunan bu iki şirket bundan sonra Yılmaz Sonışık tarafından yönetilecek.

19 yıllık profesyonel kariyere sahip olan Sonışık, bilişim teknolojileri, ödeme sistemleri, telekomünikasyon ve finans sektörlerinde deneyimli bir isim. iLab Holding’e ilk olarak 2006 yılında giriş yapan Sonışık, 2009’da Sigortam.net’e, 2011’de ise Hangikredi.com’a atanmış. Sonışık yönetimindeki Hangikredi.com, 3 yıl içinde yakaladığı yüzde 425 büyüme oranıyla TOBB’un düzenlediği Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketinden biri olmuştu.

Sonışık, Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı, İTÜ Bilgisayar Mühendisliği ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunu.

Gizem_Moral_KunterEmlakjet.com'un yeni Genel Müdürü Gizem Moral Kunter

iLab Holding'in geçen yılın Mart ayında satın aldığı emlak seri ilan platformu Emlakjet.com’un yeni Genel Müdürü ise Gizem Moral Kunter oldu.

Daha önce hızlı tüketim ürünleri ve telekomünikasyon sektöründe üst düzey yönetici pozisyonlarında görev alan Kunter, 18 yıllık iş tecrübesine sahip. Davranışsal ekonomi alanında çalışmaları bulunan Kunter'in CRM ve marka sadakat stratejileri geliştirmesi üzerine tecrübeleri bulunuyor.

Gizem Moral Kunter, Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümü mezunu ve Yeditepe Üniversitesi'nde pazarlama alanında MBA eğitimi almış.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.