WizRocket 8 milyon dolar yatırım aldı

Mobil pazarlama ve mobil analiz girişimi WizRocket, şirketlere web ya da mobil uygulamaları üstünden gönderecekleri bildirimleri düzenleme ve kullanıcı etkileşimini artırmaya yönelik hizmetler sunuyor.

Sequoia Capital ve Accel Partners'dan WizRocket'a yaplan 8 milyon dolarlık yatırım, Palo Alto merkezli girişime tohum yatırımdan sonra gelen ilk yatırım olma özelliğini taşıyor. Bugüne dek toplamda 9.6 milyon dolarlık yatırım almayı başaran WizRocket'ın gelen yatırımla amacı WizRocket'ı bir platform haline getirebilmek.

WizRocket basın sözcüsünün açıkladığı rakamlara göre şu anda şirketin 350 müşterisi bulunuyor ve ayda 20 milyon tekil ziyaretçiye ulaşıyor. Şu anda müşteriler SDK kurma gibi işlerle ilerlerken, WizRocket'ın amacı ise gelen yatırımla yazılımsal altyapısını güçlendirmek ve artık bundan böyle kendi API'nı yazmak olarak belirlenmiş.

WizRocket'ın müşteri kitlesinde de farklı girişimlere rastlamamız mümkün. Freecharge, Disqus, Pricebaba and Zovi.com gibi girişimler de WizRocket kullanan şirketlerden. Kendini geleceğin platformu olarak anlatan WizRocket özellikle mobil etkileşim anlamında iddialı olduğunu dile getiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.