İzmirli girişimcilerin ürünü yeni Formetre akıllı bileklik ilk kez Webrazzi Store'da!

İzmirli girişimcilerin ürünü yeni Formetre akıllı bileklik ilk kez Webrazzi Store'da!

Webrazzi Store'u açma motivasyonlarımızdan biri olan yerli girişimlerin ürünlerini satışa sunma isteğimizi ilk kez yerine getiriyoruz. Bugün Webrazzi Store'da ilk kez satışa sunulan yeni Formetre akıllı bileklik Gürkan Üstünkar ve Kağan Bakanoğlu tarafından 2013'te İzmir'de kurulmuş bir girişimin ürünü.

yeni-formetre-akilli-bileklikSağlıklı bir yaşam için özelleştirilen yeni Formetre akıllı bileklik, gün içerisindeki aktivitelerinizi ve uykunuzu ölçerek verileri mobil uygulamanıza aktarıyor. Gün içerisindeki performansınızı analiz eden uygulama düzenli olarak beslenme ve aktivite durumunuzla ilgili değerlendirmeleri sizlerle paylaşıyor.

Evde hiçbir alet kullanmadan yapabileceğiniz 30 dakikalık egzersiz programlarını da uygulamada size sunan Formetre, istediğiniz görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor.

7 güne kadar pil ömrü, dokunmatik OLED ekranı, 360 derece hareket sensörü ve suya dayanıklılığıyla dikkat çeken Formetre akıllı bileklik iOS 7, Android 4.3 ve sonrası sürümleri destekliyor. Formetre uygulamasını AppStore ve Google Play'den indirebilirsiniz.

Webrazzi Store'daki lansmanına özel olarak 89 TL'den satışa sunduğumuz yeni Formetre akıllı bilekliğinizi hemen satın alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.