Popüler yazılım konferansı PHPKonf için son günler

Popüler yazılım konferansı PHPKonf için son günler

Webrazzi olarak medya sponsoru olduğumuz PHPKonf hakkında sizleri daha önce bilgilendirmiştik. Yalnızca PHP değil, 'monitoring', servis odaklı mimariler, nesne tabanlı programlama, docker, OAuth2, Git, 'socket' programlama, Redis ve PostgreSQL gibi çok sayıda konunun ele alınacağı etkinliğe sadece 10 gün kaldı.

Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş'ta bulunan kampüsünde düzenlenecek olan PHPKonf'a 15 dolar (ya da akşam yemeği ve tekne partisi seçeneğiyle 75 dolar) ödeyerek hemen şimdi kayıt olabilirsiniz.

Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşecek olan etkinlikte 2 keynote sunum, 2 panel oturum, 29 sunum ve toplamda 34 farklı konuşmacı yer alacak. Yurtdışından 11 konuşmacı ağırlamaya hazırlanan (simultane çeviri desteği mevcut) PHPKonf'un php.net ana sayfasında da listelendiğini belirtelim.

2 gün boyunca çeşitli oyun ve yarışmalar da etkinlik alaınnda PHPKonf katılımcılarını bekliyor olacak. Bizim de medya sponsoru olduğumuz bu etkinliğe yazılım geliştirme konusu meraklıların katılmalarını tavsiye ediyoruz.

Webrazzi okuyucularına özel 20 ücretsiz davetiye

PHPKonf'a Webrazzi okuyucularına özel olarak ücretsiz bir şekilde kayıt olmak için şu kodu kullanabilirsiniz: 'WEBRAZZI-LOVES-PHPKONF' Unutmayın, kod 20 okuyucumuz için geçerli yani 'ilk gelen davetiyeyi alır', bir nevi FIFO. :)

PHPKonf'un konuşmacı ve programını phpkonf.org adresinde inceleyebilir, etkinliğe bilet satın almak içinse Eventbrite'ı ziyaret edebilirsiniz.

(Güncelleme: Webrazzi okuyucularına özel olan davetiyeler tükendi.)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.