İnternet girişimleri için kullanımı kolay e-posta otomasyon aracı: Aboardly

İnternet girişimleri için kullanımı kolay e-posta otomasyon aracı: Aboardly

Günümüzde, internet girişim fikirlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde hayata geçirmek için yüzlerce araç ve yöntem bulunuyor. Bu yılın başında tohumları atılan ve geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Aboardly de bu araçlardan yalnızca biri.

Product Hunt üzerinde de ilgi çeken girişim, kendisini e-posta otomasyonu konusu için IFTTT olarak tanıtıyor.

Şimdilik yalnızca JS, PHP ve Ruby ile entegre olabilen Aboardly kuşkusuz en çok kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Bu arada girişim tarafından yapılan açıklamaya göre yakın zamanda JS, PHP ve Ruby ile beraber Pyhton'a da destek verilmeye başlanacakmış. Hemen açıklık getirelim; dilerseniz JS, PHP veya Ruby ile kendi yazdığınız koda çeşitli eklemeler yapabilir, dilerseniz de platformun dil bağımsız olarak API'sini kullanabilirsiniz.

IFTTT'ye benzer olarak e-posta gönderimi için senaryo ve aksiyon belirliyorsunuz

Aboardly ile kullanıcılarınız ürününüze üye olduğunda, 15 gün sisteme giriş yapmadığında ya da belirlediğiniz bir özelliği yine belirlediğiniz bir sayıda kullandıklarında; daha önce hazırladığınız şablondaki e-postayı kendilerine iletebiliyorsunuz.

Bir başka deyişle öncelikle kullanıcılarınızın hareketlerine göre hangi durumlarda -ki buna senaryo deniyor- e-posta göndermek istediğinizi belirliyorsunuz, basit bir yazılım entegrasyonu sonrasındaysa Aboardly bu senaryolar gerçekleştiğinde daha önce senaryonuz için belirlediğiniz şablondaki e-postayı kullanıcınıza iletiyor.

aboardly-ekran-goruntusu

Aboardly'de ücretlendirme ise tamamen girişiminizin kullanıcı sayısına göre belirleniyor. 200 kullanıcıya kadar ücretsiz olarak hizmet veren platform sonrasında 5 bin kullanıcı için aylık 50 dolar, 50 bin kullanıcı içinse 250 dolar talep ediyor.

Aboardly haricinde benzer işlevi gören başka araçlar olsa da hem kullanım kolaylığı hem de tek bir konuya odaklanmış olması girişimi öne çıkarıyor. Girişimle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.