Logo’nun 6 Saniyede 1 Fikir yarışmasının kazananları belli oldu

Logo’nun 6 Saniyede 1 Fikir yarışmasının kazananları belli oldu

Türkiye'nin lider yazılım şirketlerinden Logo’nun düzenlediği “6 Saniyede 1 Fikir” yarışmasında kazananlar belli oldu.

Söz konusu yarışma Kasım ayında düzenlenecek Logosphere etkinliği öncesinde gençlerin projelerini duyurmasına imkan tanımak amacıyla düzenlenmişti. Logo Yazılım, Vine videosuyla iş fikrini en iyi anlatan 11 kişiyi bir çalıştaya davet ederek gençlerin sunumlarını da dinledi ve kazananlar belirlendi.

Logo Yazılım Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut, Webrazzi Kurucu ve CEO’su Arda Kutsal ve dijital ajans 41?29!’un Kurucu ve CEO’su Alemşah Öztürk yarışmanın jüri heyetindeydi.

Farklı bir seyahat sitesi fikriyle katılan Anadolu Üniversitesi Malzeme Bilimleri Mühendisliği mezunu Himmet A. Çelik ile yeni bir sosyalleşme deneyimi fikriyle gelen Özyeğin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu Oğuz Gelal yarışmanın kazananı oldu ve Dublin WebSummit etkinliğine katılma hakkı kazandı.

31 yıl önce Logo’yu kurduklarında hem girişimcilik ruhu hem de yazılım sektörü bugünkü koşullara sahip olmadıklarını söyleyen Tuğrul Tekbulut, bu tür projeleri önemsediğinide bir kez daha dile getirdi.

Finale kalan tüm proje sahiplerini tebrik edelim ve tamamını 21-22 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2015'te ağırlayacağımızı da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.