Garanti Bankası ve Girişim Fabrikası Finansal Teknoloji Hızlandırma Programı başlatıyor

Garanti Bankası ve Girişim Fabrikası Finansal Teknoloji Hızlandırma Programı başlatıyor

Garanti Bankası ve Girişim Fabrikası, finans alanında yenilikçi fikirlerin ortaya çıkartılması ve geliştirilmesi konusunda özel bir program başlatıyor. Finansal Teknoloji Hızlandırma Programı ile programa katılan adayların iş fikirlerinin hayata geçirilmesi amaçlanıyor.

Program iki faza ayrılmış. 5 hafta süren ilk faz boyunca katılımcılar, fikirlerinin stratejiden tasarımına pek çok konuyu kapsayan iş geliştirme eğitimleriyle ürünlerini şekillendirecekler. Bu beş hafta boyunca Garanti Bankası'ndan birçok uzman, katılımcılara mentorluk desteği verecekler. İlk faz sonunda uygun görülen katılımcılar, projelerini Garanti Bankası’nın üst düzey yöneticilerine sunma imkanına sahip olacaklar. İkinci faza geçmeyi hak kazanan katılımcılara Girişim Fabrikası 3 ay süreyle ofis imkanı da sağlayacak.

Program sonunda ise katılımcılar, Girişim Fabrikası tarafından düzenlenecek olan Demo Günü'nde yatırımcılara ve kurumsal şirketlerdeki iş geliştirme yöneticilerine ürünlerini ve iş fikirlerini sunacaklar. Garanti Bankası Finansal Teknoloji Hızlandırma Programı'nda öncelikli olarak değerlendirilecek konuların; segmentlere özel çözümler(gençler, aileler, esnaflar vb.), genel finansal ihtiyaçlar için çözümler(bütçe yönetimi, birikim, borçlanma vb.), büyük veri çözümleri(veri görselleştirme, risk analizi, karar sistemleri) ve diğer bankacılık altyapıları(güvenlik, fraud, risk değerlendirme vb.) olduğunu belirtelim. Programa 19 Temmuz'a kadar buradan başvurabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.