DronAkademi: Uzmanlardan teorik ve pratik drone eğitimi alabileceğiniz yeni platform

DronAkademi: Uzmanlardan teorik ve pratik drone eğitimi alabileceğiniz yeni platform

Daha önce tanıttığımız DronMarket'in kurucuları Ahmet Eren, Cenk Uysal ve Barış Girgin yine drone odağında bir projeyi hayata geçirdiler. DronAkademi ismindeki yeni platformda kullanıcılara ve meraklılara drone alanında teorik ve pratik eğitimler sunuluyor.

Drone kullanılması ve ince ayarlarının yapılması her ne kadar kolay gibi görünse de her alanda olduğu gibi bu alanda da belirli bir bilgi birikimi ve uzman yönlendirmesi gerekiyor. Özellikle ülkemizde kaliteli drone'ların yüksek fiyatlarını düşündüğünüzde, kullanıcılar satın aldıktan sonra olası bir ufak kazada ürünlerine verebilecekleri zarar can sıkabiliyor. DronAkademi'de buna yönelik olarak dört farklı başlık altında temelden ileri seviyeye kadar eğitimleri kullanıcılara sunuyorlar.

DronAkademi'nin şu anki eğitimleri; Temel Dron Eğitimi, Manuel Dron Eğitimi, Otonom Dron Eğitimi, DIY Dron Eğitimi. Eğitimlerin her biri üç saat sürüyor. Temel eğitimde kullanıcılara drone elektronik bileşenleri, kullanım alanları ve kontrol mekanizmaları gibi bilgiler verilirken en ileri seviye eğitim olan DIY Drone eğitiminde kullanıcılar sıfırdan kendi drone'larını nasıl yapacaklarını, parçaları nasıl birleştireceklerini ve ince ayarları öğreniyorlar.

DronMarket ile de projeyi birleştiren ekip, kullanıcıların DronMarket üzerinden alışveriş yapmaları durumunda ilk iki eğitimi ücretsiz olarak veriyorlar. DronAkademi'nin eğitimlerini detaylı olarak içeriğine buradan bakabilir ve eğitimlerin düzenleneceği tarihleri öğrenerek kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.