Türkiye'den Ingenious ve eBrandValue, Lions Innovation finaline kalan 10 girişim arasına girdi

Türkiye'den Ingenious ve eBrandValue, Lions Innovation finaline kalan 10 girişim arasına girdi

Yaratıcı iletişim alanında günümüzün en önemli festivallerinden biri olan Cannes Lions bu yıl 21 Haziran'da başlıyor. Festival içinde festival olarak düzenlenen Lions Innovation, Start-up Academy ile teknoloji ve inovasyonu birleştiren girişimleri ödüllendiriyor. Ingenious ve eBrandValue yüzlerce girişimin başvurduğu Start-up Academy'ye kabul edilen finalist 10 girişim arasında yer almaya hak kazanan Türkiye'den girişimler oldu.

Start-up Academy'de finale kalan 10 girişim şu şekilde sıralanıyor:

LISNR: Cihazlarla etkileşime geçmek için yüksek frekans ses dalgalarını kullanan yeni bir iletişim platformu ABD merkezli.

eBrandValue: İstanbul ve California'da operasyonlarına devam eden eBrandValue, Şubat ayında Y Combinator'a seçilmişti. Girişim, sosyal sinyal yönetimiyle markaların satış ve pazarlama verilerini entegre ederek, gerçek zamanlı olarak aksiyona geçilmesini sağlıyor.

MOSH: Sydney ve New York'ta ofisleri bulunan girişim, marka, sanatçı ve sosyal hareketlerin takipçileri ve müşterileriyle etkileşimini arttırmasını sağlayan bir platform sağlıyor.

ingenious-highres

Ingenious Akıllı Ev: İstanbul merkezli girişimin tak çalıştır akıllı ev sistemi, enerji tasarrufu sağlıyor ve Türkiye, Doğu Avrupa ve Rusya pazarlarını hedeflemesiyle fark yaratıyor.

Laurel & Wolf, Los Angeles merkezli girişim, iç mimari profesyonelleri için bir online pazar yeri olarak iç mimariyi daha ucuz ve erişilebilir hale getiriyor.

Narratively, New York'ta "sıradan" insanların hayatlarını anlatmaya adanmış yayın ve içerik stüdyosu.

Chargifi, Londra'da mekanlara entegre edilen kablosuz şarj istasyonları aynı zamanda birer reklam ve etkileşim platformu olarak hizmet veriyor.

In Loco Media, Brezilyalı girişim, iç mekanlar için konum teknolojisiyle reklam hedefleme hizmeti sunuyor.

White Ops, New York merkezli girişim dijital reklam dolandırıcılığını önleme konusunda önde gelen isimlerden biri.

SnowShoe Stamp, Ürettiği akıllı plastik parçalar, dokunmatik ekranla temas ettiğinde kullanıcıların hazırlanan özel içeriğe ulaşmasını sağlıyor. QR Code ve benzeri uygulamalara yaratıcı bir alternatif sunuyor.

Start-up Academy, finale kalan girişimlere danışmanlık desteğiyle birlikte endüstrinin önde gelenlerinden oluşan büyük bir network'ün kapıları açıyor. Lions Innovation festivali 25-26 Haziran'da Cannes Lions bünyesinde gerçekleşiyor. Webrazzi ekibi olarak Festival ile ilgili tüm gelişmeleri olduğu anda, olduğu yerde yani Cannes'dan takip edip, aktarıyor olacağız. Bizden ayrılmayın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.