Adrazzi'yle hem hedef kitlenize ulaşın, hem de yüksek geri dönüşler kazanın!

Adrazzi'yle hem hedef kitlenize ulaşın, hem de yüksek geri dönüşler kazanın!

Yaklaşık olarak 2 ay önce lansmanını yaptığımız Türkiye'nin doğal reklam tabanlı yeni nesil online reklam platformu adrazzi ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de platformun dönüşüm (yani tıklama) oranları.

Bu arada belirtmek gerekirse, ücretlendirmenin CPM yani 1000 gösterim üzerinden yapıldığı adrazzi'de reklamınızın CTR değerinin, bir başka deyişle aldığı tık'ın, ücretlendirmeyle herhangi bir ilişkisi bulunmuyor. Bu yazımızın devamındaysa sizinle adrazzi’nin ortalama dönüşüm oranını paylaşacağız.

Adrazzi'de dönüşüm oranları oldukça yüksek!

Kullanıcılarına Webrazzi ve sosyalmedya.co gibi premium ve alanında en etkili mecralarda yer alma şansı tanıyan adrazzi; ilk olarak marka ve girişimlerin hedef kitleleriyle buluşmasına sağladığı katkıyla öne çıkıyor. Bunun yanında adrazzi'de reklam kampanyalarınıza yüksek geri dönüşler almanız da oldukça mümkün.

Daha fazla uzatmayalım, açıldığı günden bugüne kadar (şirket içi testlerimizi de sayarsak; 27 Mayıs Çarşamba, 15.00) adrazzi'nin ortalama dönüşüm oranı, yani CTR değeri, yüzde 1,326. (Webrazzi ve sosyalmedya.co mecraları toplamı, tüm platformlar)

Diğer online reklam çözümlerinin yanında kullanıcılarına sunduğu doğal reklam ve 'premium' mecra seçenekleriyle öne çıkan adrazzi'nin dönüşüm oranları şahsen bize 'ortamlarda' en çok sorulan sorulardan biriydi. Açıkladık, rahatladık! :)

Kuşkusuz adrazzi'de dönüşüm oranını etkileyen çok sayıda faktör bulunuyor. Bu faktörlerin başında da reklamların Webrazzi ve sosyalmedya.co okuyucularıyla olan ilgisi geliyor. Reklam verdiğiniz mecraların okuyucularını doğru bir dille yakalayabilirseniz adrazzi'de bu ortalama dönüşüm değerinin üzerine çıkmanız oldukça olası.

Son olarak reklamverenlerimiz için bilgi verici yazılarla (reklam verirken dikkat edilmesi gereken noktalar, adrazzi'de bugüne kadar en yüksek dönüşüm oranı yakalamış reklamlar gibi) kısa bir süre içinde sizlerle olacağımızın bilgisini de verelim.

Adrazzi reklamveren panelinden bir ekran görüntüsü
Adrazzi reklamveren panelinden bir ekran görüntüsü

Hala adrazzi üyesi olmayan tüm reklamverenleri hemen şimdi platforma üye olmaya davet ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.