StartersHub: MV Holding ve Gedik Yatırım'dan genç girişimlere 22 milyon TL'lik destek

StartersHub: MV Holding ve Gedik Yatırım'dan genç girişimlere 22 milyon TL'lik destek

İstanbul merkezli yeni bir girişim destekleme platformu StartersHub'ın resmi lansmanı yapıldı. Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu'ndan girişimleri hedefleyen StartersHub, KVK’nın kurucu ortağı MV Holding, Türkiye'nin en büyük özel aracı kurumlarından biri olan Gedik Yatırım, Netmarble Türkiye ve Bahçeşehir Üniversitesi’nin işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

StartersHub'ın ana yatırımcıları, MV Holding ve Gedik Yatırım. 22 milyon liralık sermayeyle işe başlayan platform, bir hızlandırma programı gibi, henüz fikir aşamasındaki girişimlere finansal, stratejik ortaklıklar, uzmanlık ve mentor desteği sağlıyor. Bununla birlikte platform, ürününü piyasaya sürmeye hazırlanan, ölçeklenmek ya da iş modelini geliştirmek isteyen ileri aşamadaki girişimleri de hedefliyor.

"Herkese açık" yapısıyla ekosistemdeki farklı oyuncuları bir araya getiren StartersHub, finansal teknolojiler, oyun, yaşam bilimleri, nesnelerin interneti (IoT) ve büyük veri alanlarına özel programlarla da girişimleri desteklemeyi amaçlıyor. Programların startejik ortaklıklarla hazırlanması planlanıyor.

StartersHub_Ofis

Startupbootcamp İstanbul artık StartersHub çatısı altında

İstanbul Levent'teki bin metrekarelik ofisinde faaliyetlerine başlayacak olan StartersHub, burada Türkiye ve bölge ülkelerden gelen girişimleri ağırlayacak. Bununla birlikte daha önce Bahçeşehir Üniversitesi kampüsünde konumlanan Startupbootcamp İstanbul da yeni platforma katılıyor. Hızlandırma programı faaliyetlerine StartersHub ofisinde devam edecek.

Fikir aşamadaki girişimlere 15 bin dolar, ileri aşamalarda ise 250 bin dolara kadar fon desteği sağlayacak olan StartersHub'ı incelemek için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.