PHPKonf: 25-26 Temmuz'da PHP meraklıları bir araya geliyor

PHPKonf: 25-26 Temmuz'da PHP meraklıları bir araya geliyor

25-26 Temmuz tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan PHPKonf; PHP başta olmak üzere web yazılımına meraklı olan herkesi bir araya getirmeyi hedefliyor.

Uluslararası çapta konuşmacıları ve sponsorlarıyla dikkat çeken etkinlikte 2 gün boyunca PHP başta olmak üzere web teknolojileri hakkında çok sayıda konu başlığı ele alınacak.

PHPKonf'ta Zend, Engine Yard, JetBrains ve Microsoft gibi şirketlerden gelen konuşmacıların haricinde Türkiye'den de değerli isimler sahne alacak. Dilerseniz tüm konuşmacıları ve bir kısmı açıklanan takvimi phpkonf.org üzerinden inceleyebilirsiniz.

PHPKonf; katılımcılarına 15 ve 50 dolar olmak üzere iki farklı tipte bilet seçeneği sunuyor. 15 dolar değerindeki 'standart' bilet ile 2 gün boyunca tüm oturumlara katılmanız ve ikramlardan yararlanmanız mümkün. 'Exclusive' bilette ise buna ek olarak etkinlik sonrası düzenlenecek özel bir partiye katılım imkanı bulunuyor.

Webrazzi olarak bizim de medya sponsoru olduğumuz PHPKonf'un diğer bazı sponsorları ise Sendloop, Projectz, EngineYard, JetBrains ve Atölye15. Yalnızca PHP ile ilgilenenlerin ya da yazılım geliştiricilerin değil; web yazılımına meraklı olan herkesin katılmasını tavsiye ettiğimiz PHPKonf’a kayıt olmak için elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Zira tahminlerimize göre biletler etkinlik tarihinden çok daha önce bitebilir.

PHPKonf hakkındaki tüm detaylar ve kayıt için etkinlik sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.