Magic Leap, SDK'sını çok yakında yazılım geliştiricilere açıyor

Magic Leap, SDK'sını çok yakında yazılım geliştiricilere açıyor

En gizemli, aynı zamanda kullanıcıları en fazla heyecanlandıran artırılmış gerçeklik şirketlerinden olan Magic Leap yakın zamanda yazılım geliştiriciler için SDK'sını yayınlayacağını duyurdu.

EmTech Digital Summit'te konuşmacı olan Magic Leap'in CCO'su (Chief Creative Officer) Graeme Devine, SDK üzerinde yaptıkları çalışmanın sona yaklaştığını ve yakın zaman içerisinde yazılım gelişticileri Magic Leap için uygulama geliştirmeleri için davet edeceklerini belirtmiş. Buna ek olarak SDK'in Unity ve Unreal Engine'i destekleyeceğini de belirtmiş.

İlginç olan ise Magic Leap'in donanım özelliklerinin net olarak henüz bilinmemesi. SDK bir an önce yayınlanmaz ya da şirketten bu konuda ek bir açıklama yapılmazsa, yazılım geliştiriciler donanım gücünü bilmedikleri bir sisteme uygulama geliştirme problemiyle karşı karşıya kalacaklar.

Microsoft'un geliştirdiği HoloLens'e rakip olarak gösterilen Magic Leap, bugüne kadar yaptığı açıklamalar ve yayınladığı videolar ile beklentileri oldukça yükseltmiş durumda. Şirketin E3'te platform ile ilgili yeni bilgiler ve videolar yayınlayıp, yayınlamayacağı ise henüz bilinmiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.