İTÜ Çekirdek'te yeni dönem başvuruları 12 Haziran'a kadar sürecek

İTÜ Çekirdek'te yeni dönem başvuruları 12 Haziran'a kadar sürecek

Türkiye'nin girişim hızlandırma programları içinde düzenlediği yarışma konseptiyle öne çıkan İTÜ Çekirdek, 2015 yılındaki yeni dönem başvurularını almaya başladı. Başvurular 12 Haziran'a kadar devam edecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent içerisinde konumlandırılan İTÜ Çekirdek, bu yıl da kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe kadar farklı sektörlerde ses getirecek girişimleri arıyor. Ticarileştirilebilir bir teknoloji fikri veya projesi olan tüm girişimcileri harekete geçmeye çağırıyor.

13 Mart’a kadar 1100'den fazla başvuru alan ve 41 grubu bünyesine dahil eden İTÜ Çekirdek, bugüne kadar girişimcilere 5 milyon TL’yi aşan destek sağlamış. İTÜ ARI Teknokent İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz, 2015 yılında 41 projenin daha ön kuluçkada yer almaya hak kazandığını ve özellikle teknoloji ihracatına destek olmak istediklerini ekliyor.

Her yaştan girişimciye kapılarını açan İTÜ Çekirdek'e başvurmak için itucekirdek.com'u ziyaret edebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz. 12 Haziran'a kadar vaktiniz olduğunu unutmayın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.