Kariro yeni adıyla sadece bilişim sektöründeki iş ilanlarına odaklanacak

Kariro yeni adıyla sadece bilişim sektöründeki iş ilanlarına odaklanacak

İş ilanları kategorisinde yeni bir girişim olarak Ocak ayında tanıttığımız Kariyername, ismini Kariro.com olarak değiştirerek sadece bilişim alanındaki pazara odaklanacak. İsmiyle birlikte arayüzünü de değiştiren Kariro, aldığı geri bildirimler neticesinde sadece bilişim alanında uzman, stajyer ve yeni mezun adaylara hizmet vermeye başlamış. Kariyername'ye katılan 7 bin özgeçmiş de bu kapsamda filtrelenmiş ve bilişim sektörü dışında kalanlar pasifleştirilmiş.

Şu anda 4 bin kadar bir aday profiliyle yoluna devam eden Kariro, iş arayanlar için takip modülü ve özgeçmiş paylaşımını kolaylaştıran direkt link özelliğiyle daha fazla adayı kendine çekmek istiyor.

Kariro İs ilanlari

İlan başvurusu başına 0.99 TL

Kariro'nun Dijital Pazarlama Müdürü Serkan Hacıömeroğlu'ndan aldığımız bilgilere göre işverenler ücretsiz iş ilanı vermeye devam ediyor. Sadece işverenlerden başvuru başına alınan 0.99 TL'lik ücret de beta (test) süresi döneminde alınmıyor. Yani şu anda belirsiz bir süre için ücretsiz olarak iş ilanı yayınlayıp başvuru alabiliyor.

Bilişim alanındaki iş değişimlerinin ve yeni aday kazanım oranını bilmediğim için Kariro'nun dikeyde ne kadar şansı olduğunu bilmiyorum ama bu alandaki rekabete renk getireceğini söyleyebilirim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.