NewCo Istanbul 10 Haziran'dan 20 Ekim'e ertelendi çünkü önemli haberlerimiz var!

NewCo Istanbul 10 Haziran'dan 20 Ekim'e ertelendi çünkü önemli haberlerimiz var!

Dünyanın en yaygın ve küresel networking etkinliklerinden olan NewCo'nun Istanbul ayağında önemli gelişmelerle karşınızdayız. Bu büyük organizasyonu daha da büyük ve sektör için faydalı hale getirmek için 20 Ekim 2015 tarihine, yani Webrazzi Summit 2015'ten bir gün öncesine erteliyoruz. Detaylar şöyle:

Bildiğiniz üzere NewCo'nun kurucusu olan John Battelle aynı zamanda Wired dergisinin ve bir dönemin en büyük organizasyonlarından Web 2.0 Expo ve Web 2.0 Summit'in kurucusu. Henüz duyurmuş olmasak da kendisi 21-22 Ekim'de gerçekleşecek olan Webrazzi Summit'e de konuşmacı olarak katılacak. Sürpriz oldu değil mi? ;)

Durum böyle olunca bir fırsat da doğmuş oldu ve Webrazzi Summit haftasını sektör için bir festival havasında yaşayabilmek için NewCo İstanbul'u 20 Ekim tarihine erteleme kararını NewCo'nun San Francisco ekibiyle birlikte aldık.

Webrazzi Summit sebebiyle John Battelle ile birlikte Istanbul'a gelecek bir çok isim olacak. Bu sayede onları da hem Webrazzi Summit hem de NewCo Istanbul kapsamında sizlerle biraraya getirme şansımızı değerlendirmiş olacağız.

Kısacası, çok daha büyük, etkili ve değerli bir NewCo Istanbul tecbrübesi için organizasyonu Webrazzi Summit'ten bir gün öncesine 20 Ekim 2015 tarihine erteliyoruz.

Konuyla ilgili hali hazırda bilet almış olan katılımcılarımızın herhangi bir işlem yapmalarına gerek yok, ancak tarih değişikliğinden dolayı bilet ücretinde iade isteyen katılımcılarımız olursa memnuniyetle iadeyi gerçekleştirebiliriz.

Aynı şekilde ev sahibi şirketlerimizden de eğer 20 Ekim tarihi takvimlerine uymayanlar varsa ajandadan hızlı şekilde kendilerini çıkartabiliriz. Eğer daha önce ev sahibi olma süresini kaçırmış şirketler varsa, onlar da bu fırsatla bizimle iletişime geçip 20 Ekim tarihi için NewCo Istanbul'da yer alabilirler.

Tüm bu konularla ilgili [email protected] adresinden ilgili ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Son olarak NewCo Istanbul'a sponsor olmak isteyen şirketlerle de görüşmek isteriz. Webrazzi Summit'le aynı hafta gerçekleşeceği için tüm haftayı kapsayacak özel paketler yaratılabilir diye düşünüyorum. Sponsorluklarla ilgili olarak [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.