VEPLUS akıllı saat uygulaması, yaşam kalitenizi ölçerek hayat sigortanızı belirliyor

VEPLUS akıllı saat uygulaması, yaşam kalitenizi ölçerek hayat sigortanızı belirliyor

Akıllı saatinizin size ilettiği "Hareket et", "Su iç" gibi bildirimleri görmezden gelebilirsiniz belki ama birileri her çabanızın size para olarak geri döneceğini söylese, evet, motivasyonunuz artabilir.

Böyle bir dönüşü doğrudan hesabınıza nakit olarak geçmese de Vakıf Emeklilik dijital sigortacılık uygulaması VEPLUS ile yaşam kalitesine önem veren kullanıcıların daha az prim ödemesini sağlıyor. Sigorta tekliflerinin kişiselleşmesini sağlayan VEPLUS bunu müşterilerin akıllı telefonlarından toplanan verileri kullanarak sağlıyor.

Giyilebilir teknolojilere yönelik yeni uygulamaların denenmeye devam ettiği şu günlerde, VEPLUS, giyilebilirler ve dijital sigortacılık arasındaki kesişimi yaratıcı bir biçimde yorumlayarak bir yaşam koçu uygulaması olarak kurgulanmış.

Kullanıcının akıllı telefonuna ve/ya saatine indirebildiği uygulama, gün içinde kaç adım attıkları, kaç kalori yaktıkları, güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunup korunmadıkları, ilaçları, uyku düzenleri, yaptıkları egzersizlerin günlük, haftalık ve aylık trend grafikleri gibi sağlık verilerini takip etmelerini sağlıyor.

Yaşam kalitelerini doğrudan etkileyen bu etkileri kayıt altına alan uygulamanın sağladığı veriler böylelikle, sigorta prim ödemelerinin planlanmasında kullanılıyor. Yani günün sonunda genç ve hareketli bir kullanıcının daha az prim ödeyeceği vaadiyle geliyor uygulama.

FOTO (10)VakIf Emeklilik VEPLUS uygulamasını ilk etapta Samsung işbirliğiyle Galaxy Apps mağazasından piyasaya sunuyor. İlerleyen zamanlarda uygulamanın Google Play'e açılması planlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.