İnternet dünyasının liderlerini buluşturan NOAH Conference, Londra'dan sonra Berlin'de [İndirim Kodu]

İnternet dünyasının liderlerini buluşturan NOAH Conference, Londra'dan sonra Berlin'de [İndirim Kodu]

Avrupa'nın internet sektörünü ilgilendiren en önemli konferanslarından biri olan NOAH Conference, bu yıl Londra konferansından önce Berlin'de internetin CEO'larını buluşturacak ve bu önemli etkinliğe katılmak isteyen sınırlı sayıda Webrazzi okuyucusu indirimli kayıt imkanına sahip olacak.

Kısa bir ön bilgi vermek gerekirse; geleneksel olarak Kasım ayında Londra'da düzenlenen Noah Conference, bu sene 9-10 Haziran'da ilk olarka Berlin'de Avrupa internet ekosistemini bir araya getirecek.

Berlin'deki programa katılacak üst seviye internet yöneticileri arasında Google'ın eski CEO'su Eric Schmidt, WPP CEO'su Sir Martin Soreel, Rocket Internet CEO'su Oliver Samwer gibi önemli isimler yer alıyor.

NOAH Conference Berlin Londra

Önceki yıllarda Türkiye'nin önemli girişimcilerinin de sahne aldığı konferansta internet sektörü ve yeni medyanın önemli yayınlarından Business Insider'ın CEO ve Şef Editörü Hernry Blodget ve The Huffington Post'un Başkanı ve Şef Editörü Ariana Huffington da Tempodrom sahnesinde merak edilenleri cevaplayacak.

Webrazzi okurlarına özel indirim

90'dan fazla konuşmacının yer alacağı NOAH Conference'ın Berlin ayağına katılmak isteyen Webrazzi okuyucularına sunduğumuz fırsatsa ilk 10 kişi için geçerli bir indirim.

Kayıt sayfasında N15B-Webrazzi kodunu kullanan ilk 10 okuyucumuz yüzde 20 indirimden faydalanabilecek. Bu indirim kodu hem Berlin hem de Londra konferansları için geçerli olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.