Challengers: Startup dünyasının ünlü isimlerini 'kapalı kapılar ardında' buluşturan teknoloji konferansı

Challengers: Startup dünyasının ünlü isimlerini  'kapalı kapılar ardında' buluşturan teknoloji konferansı

İspanya'nın en teknolojik şehri Barselona 17-18 Haziran tarihleri arasında, en ilginç girişimcilik ve startup konferanslarından olan Challangers'a ev sahipliği yapacak. Sahne sunumlarının yanında çok sayıda kapalı oturum ve workshop'ları barındıran etkinlikler dizisinin bu yıl öne çıkan katılımcıları arasında, internetin en fazla ses getirin isimlerinden Kim DotcomThe Pirate Bay'in kurucu ortağı Peter Sunde, Eventbrite'ın kurucu ortağı ve CTO'su Renaud Visage, Freelancer'in Uluslararası pazarlar direktörü Sebastian Siseles ve Webrazzi'nin kurucusu Arda Kutsal göze çarpıyor.

Webrazzi'nin medya sponsorlarından olduğu iki günlük etkinlikte startup yarışması, workshoplar ve sunumlar gerçekleştirilecek. Uluslarası şirketlerden toplam 60 kişinin konuşmacı olarak etkinlikte yer aldığını belirtelim. Etkinlikte yoğunlaşılacak konular Ticaret, Medya, Ulaşım & Güvenlik olarak belirlenmiş.

Challengers'ın benzer diğer etkinliklerden ayrılan yanı "Chatham House Rules"'u benimsemiş olması. Etkinliklerin büyük bölümü "kapalı oturum" şeklinde gerçekleşecek ve konuşmacıların kendi kimliklerinden ziyade konuştukları konular, fikirler ve öngörülerini ön plana çıkarılacak. Bunun için Challenger ekibi konferans boyunca "Chatham House Rules" kurallarının geçerli olduğunu özellikle belirtmiş; Yani konuşmacı veya sohbete katılan diğer bir kişinin ismi ve diğer profesyonel bilgileri, söyledikleri veya paylaştıkları dış dünyaya aktarılırken asla açık edilemeyecek. Konferansa kamera getirmek, canlı yayın yapmak da yasak.

Organizasyon ekibi katılımcıların tamamen fikirlere, startup topluluğuna yoğunlaşmasını istiyor. Bunun için bir startup yarışması da organize ediliyor. Challengers etkinliğine Webrazzi okuyucuları için tanımlanmış CLOVESWR kodunu kullanarak yüzde 30 indirimli bilet alıp kaydolabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.