ArabNet Digital Summit 2015'e sayılı günler kaldı [İndirim Kodu]

ArabNet Digital Summit 2015'e sayılı günler kaldı [İndirim Kodu]

Geçen senelerde olduğu gibi yine medya sponsorları arasında yer aldığımız ArabNet Digital Summit 2015'e sayılı günler kaldı.

27-28 Mayıs tarihlerinde Dubai'de organize edilecek olan etkinlik, bu sene de Orta Doğu ve yakın coğrafyanın internet gündemine ışık tutmaya hazırlanıyor. 1000'in üzerinde katılımcıya ve 100'den fazla konuşmacıya ev sahipliği yapacak olan etkinlik, özellikle internet girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getirmeyi planlıyor.

Konuyla ilgili bölgede 400 milyon doların üzerinde bir paranın internet girişimcilerini beklediğini hatırlatan ArabNet CEO'su Omar Christidis, 500 Startups ve STC Ventures gibi önemli yatırımcıların ArabNet Digital Summit'te yer alacağına vurgu yapıyor.

İki gün sürecek olan etkinlikle ilgili takvim ve diğer bilgilere arabnet.me üzerinden ulaşabilirsiniz.

Webrazzi okuyucularına özel yüzde 20 indirimli kayıt fırsatı

ArabNet Digital Summit 2015'e katılmak isteyen okuyucularımız Webrazzi'ye özel olan 'PTR20-8rqcw4rkWY' promosyon kodunu kullanabilirler. Yüzde 20 indirim olanağı sunan kodu kullanmak için 'Promocode' alanına 'PTR20-8rqcw4rkWY' yazmanız yeterli.

arabnet-2014
Geçen seneki etkinlikten bir kare

ArabNet Digital Summit 2015 ile ilgili gelişmeleri Twitter'da @arabnetme hesabından takip edebilirsiniz. Son olarak yukarıda da belirttiğimiz gibi; etkinliğe Webrazzi okuyucularına özel yüzde 20 indirimle kayıt olmak içinse 'PTR20-8rqcw4rkWY' promosyon kodunu kullanınız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.