SPONSORLU

Fiat 500X’ten dijital mecralara özel reklam filmi

Fiat 500X’ten dijital mecralara özel reklam filmi

Fiat 500X’in Global reklam kampanyası kapsamında hazırlanan reklam filmi Türkiye’de de yayınlanıyor. Reklam filmi için dijital mecraları da kullanan Fiat Türkiye, kampanyanın etkisini artırmak amacıyla reklam filminde dijitale özel bir değişiklik yaparak izlenme oranlarını, marka farkındalığını ve marka ilgisini artırmış oldu.

Internet kullanıcılarının, Youtube gibi video sitelerinde izlemek istedikleri videoların başında yayınlanan reklamları 5 saniye sonunda izlemeden geçme seçeneğine sahip olduğu gerçeğinden yola çıkan Fiat Türkiye, internette yayınladığı video reklamlarda farklı bir uygulama yaparak Fiat 500X’in ve markanın görüntülerinin yer aldığı bölümleri reklam filminin girişinde gösteriyor.

fiat500x_internet_ozel

Google ile yapılan iş birliği kapsamında gerçekleştirilen Brand Lift çalışması sayesinde Fiat 500X’in öne çıktığı internete özel reklam versiyonunun dijitalde daha fazla dikkat çektiği ölçümlendi. Bilindiği üzere Brand Lift, reklam çalışmalarının tıklanma ve gösterim verilerinin ötesine geçerek marka farkındalığı, yeniden çağırma ve marka ilgisi gibi analizler yapabiliyor.

Dünyada bugüne kadar internete özel reklam uygulamaları yapmış markalar olmakla birlikte, otomotiv sektöründe Dünya’da ilk olarak Fiat Türkiye bu uygulamayı gerçekleştirmiş bulunuyor.

Fiat 500X reklam filmine http://bit.ly/fiat500xreklamfilmi adresinden, internete özel Fiat 500X reklam filmi versiyonuna http://bit.ly/fiat500xinterneteozel adresinden ulaşılabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.