Vodafone e-ticaret teklifleri Red'le sınırlı olmayacak, tüm ürün ve hizmetleri kapsayacak

Vodafone e-ticaret teklifleri Red'le sınırlı olmayacak, tüm ürün ve hizmetleri kapsayacak

Vodafone.com.tr üzerinden sessiz sedasız e-ticaret kanalını devreye aldığını geçtiğimiz hafta tespit ettiğimiz Vodafone'dan konuyla ilgili resmi bir açıklama geldi. Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Çelik'in konuyla ilgili Webrazzi'ye yaptığı açıklamada Vodafone'un e-ticareti dijitalleşmenin ön koşullarından biri olarak gördüklerini söylüyor.

Çelik'ten aldığımız bilgiye göre, ilk etapta şirketin dijital kanalları en aktif şekilde kullanan Red tarifesi müşterilerine açılan Vodafone online satış kanalı, zaman içinde Vodafone'un tüm müşterilerine açılacak. Yani Vodafone online satış, operatörün diğer tarifeleriyle satın alınabilen diğer ürünlerini de kapsayacak.

Bununla birlikte Vodafone'un online satışın yalnızca akıllı telefon ve tabletlerle sınırlı olması planlanmıyor. Kanal, ürünlerin dışında, Vodafone abonelerinin mağazalardaki tüm fonksiyonları ve hizmetlere erişmesini sağlayacak şekilde geliştiriliyor.

İnternet sitesinin aylık ziyaret sayısının ortalama 10 milyon olduğunu söyleyen Vodafone, e-ticaret satışları için bu trafiğin bir avantaj olacağını düşünüyor.

Online satış kanalının Türkiye'de de açılması şirketin yaklaşık bir yıl önce başlayan dijitalleşme hareketi kapsamında görülebilir. Halihazırda bugün Dijital Dönüşüm Zirvesi'ne ve sahipliği yapan şirket, veri kullanımının artmasını sağlayan dijital dönüşümü büyümesini olumlu etkileyen önemli faktörlerden biri olarak görüyor.

Vodafone, online satış kanalını devreye alan Turkcell'den sonra ikinci operatör. Bu alanda rekabetin nasıl şekilleneceğini birlikte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.