Webrazzi Summit 2015 biletleri satışa çıktı! [Sadece 350 bilet %50 indirimli]

Webrazzi Summit 2015 biletleri satışa çıktı! [Sadece 350 bilet %50 indirimli]

Türkiye en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit'in bu seneki biletleri satışa çıktı!Geçen senelerden farklı olarak Wyndham Grand İstanbul Levent'te ve 21-22 Ekim tarihlerinde, iki gün olarak, düzenleyeceğimiz konferans için hemen şimdi 1 bilet fiyatına 2 bilet satın alabilir ve %50 indirim fırsatından faydalanabilirsiniz.Sadece 350 bilet için geçerli olan bu kampanya 'ilk gelen alır' modelinde çalışacağı için, biletler tükenmeden kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Kaydınızı hemen şimdi summit.webrazzi.com adresinden gerçekleştirebilirsiniz.Webrazzi Summit 2015'te her zaman olduğu gibi önemli konuşmacıları ağırlayacak, büyük çaplı bir girişimcilik yarışmasına ev sahipliği yapacak, çeşitli dikey alanlarda konusunda uzman isimleri workshoplar vasıtasıyla katılımcılarla buluşturacak, hem de etkinlik alanında Startup Lounge ismini verdiğimiz özel alanımızda çok sayıda yerli/yabancı girişime ev sahipliği yapacak.Startup Lounge hakkında çok özet ek bilgi vermemiz gerekirse, tamamen girişimler için ayırdığımız bu alanımızda hem özel bir sahnede girişim sunumları gerçekleşecek hem de girişimler için demo masaları yer alacak. Detaylı bilgiyi önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Şu an için dileyen girişimler demo masası ve 5 dakikalık sunum hakkına sahip olacakları Startup Lounge Paketi'ni satın alarak kayıtlarını yaptırabilirler. summit-kampanya-yazi

Webrazzi Summit ilk kez bu sene 2 gün olarak düzenlenecek

Bu sene altıncısı düzenlenecek olan Webrazzi Summit, sizlerden de bir istek olarak sıklıkla duymaya alışık olduğumuz gibi, bu sene 2 gün sürecek.İki binin üzerinde katılımcıyla yüze yakın konuşmacıyı ağırlamaya hazırlanan Webrazzi Summit 2015'te iki gün boyunca internet yatırımcılığından girişimciliğe, e-ticaretten dijital pazarlama ve reklamcılığa kadar çok sayıda konu başlığı ele alınacak.Webrazzi Summit 2014'ten bazı görüntüleri sizler için derlediğimiz konferans videomuzda aşağıda izleyebilirsiniz. Ek olarak Webrazzi Summit 2014 konferansının, yani geçen senenin, konuşmacılarına, programına ve 2 farklı salonda gerçekleşen sunumların/oturumların tamanına dilerseniz hemen şimdi göz atabilirsiniz.

Sınırlı kapasiteyle 1 bilet fiyatına 2 bilet fırsatı!

Aşağıda yer alan form üzerinden Webrazzi Summit 2015 için biletinizi hemen satın alabilirsiniz. Kısıtlı bir kapasiteyle şimdilik yayında olan 1 bilet fiyatına 2 bilet fırsatından yararlanmak için acele etmenizi öneriyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.