Temiz SMS: İstenmeyen kısa mesajları engellemenin kolay yolu

Temiz SMS: İstenmeyen kısa mesajları engellemenin kolay yolu

Clean SMS Temiz SMS Istenmeyen kisa mesaj engelleme Yeni e-ticaret yasası istenmeyen kısa mesajlardan (sms'lerden) kurtulmamız yolunda büyük bir umut oldu ancak halen bu dertten muzdarip olanlar var. Kimi markalar da yurtdışı üzerinden kısa mesaj gönderimi yaparak bu yasağı delmek istiyor. Temiz SMS (Clean SMS) uygulaması da istenmeyen kısa mesajlara kökten bir çözüm getirmek istiyor.

Temiz SMS uygulaması, Android için geliştirilen bir kısa mesaj engelleme uygulaması. Aslında mesajın size ulaşmasını engelleyemiyor ama istenmeyen mesajları ayrı bir klasöre alarak hiç görmemiş gibi rahat etmenizi sağlıyor. Google'ın yeni kısa mesaj uygulaması 'Messenger' da engelleme özelliğine sahip. Fakat Temiz SMS kelime tabanlı engellemeyle daha iyi bir iş çıkarıyor.

Otomatik veya kelimeye özel filtreleme

Otomatik veya elle ayarlama gibi iki farklı filtre seçeneği olan Temiz SMS, otomatik modda telefon numaranızda olmayan kişilerden gelen tüm mesajları istenmeyenler klasörüne gönderiyor. Ancak bu modun çok verimli olduğunu söyleyemem.

Çünkü işinize yarayan fakat kaydetmediğiniz kısa numaralar da otomatik olarak engelleniyor. Tabi bu numaraları telefon rehberinize kaydederek otomatik modu kullanmak da bir seçenek.

Temiz SMS Istenmeyen kisa mesaj engelleme Elle ayarlama seçeneğiyse kişi ve numaraları tek tek engelleme imkanı sunuyor. Aynı zamanda herhangi bir kelimeye göre de engelleme yapabiliyorsunuz. Ne kadar başarılı kelime tercihi yaparsanız bu filtreyi o kadar güçlendirebilirsiniz. Rehberinize kayıtlı bir numaradan engellediğiniz kelimeyi içeren bir mesaj alsanız da, size bildirim geliyor.

Özellikle sık sık istenmeyen kısa mesajlar alıyorsanız Temiz SMS uygulamasını indirebilir ve bu gidişata bir dur diyebilirsiniz. Uygulamayı kullanmak için varsayılan mesaj uygulaması olarak Temiz SMS uygulamasını seçmeniz gerektiğini ve bu takdirde kısa mesaj içeriğinizi uygulamayla paylaşacağınızı da hatırlatmış olalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.