SPONSORLU

G-Summit Türkiye’de Mükemmel Müşteri Yolculuğuna Çıkmaya Hazır Olun!

G-Summit Türkiye’de Mükemmel Müşteri Yolculuğuna Çıkmaya Hazır Olun!

Müşteri Deneyimi ve çok kanallı iletişim merkezi alanlarında dünya lideri Genesys, yüzlerce müşteri hizmetleri uzmanını, bu alandaki vizyonerleri ve düşünce liderlerini en güncel ve en iyi uygulama ve yenilikleri paylaşmak üzere sektörün müşteri deneyimine odaklanan en kapsamlı etkinliği olan G-Summit Türkiye'de bir araya getiriyor. Ücretsiz kayıt olmak için hemen tıklayın!

Bu yılki etkinliğin teması olan “Mükemmel Müşteri Yolculuğu” kapsamında, Genesys’in getirmiş olduğu yenilikler sayesinde iletişim merkezinden arka ofise kadar her alanda müşteri deneyimi teknolojilerinin nasıl kolayca uygulanabildiği aktarılacak ve müşteri deneyimlerinin yönetilmesine ilişkin uzmanlık, bilgi ve perspektifler paylaşılacaktır. Bunlara ilave olarak etkinlik sırasında müşteri deneyimi alanında farklı sektörlerden katılım gösterecek liderler ve konuşmacılar ile sohbetler, sunumlar ve görüşmeler gerçekleştirilecektir.

G-Summit Türkiye, 28 Mayıs 2015 tarihinde İstanbul’da Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleştirilecektir. Etkinlikte Genesys’in Türkiye ile Orta ve Doğu Avrupa ülkelerindeki mevcut müşterilerini, bu alanda arayışı olan kurumları ve iş ortaklarını ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

Düşünce Liderleri ve Sektörün Uzmanları

G-Summit Türkiye’de, Genesys ve iş ortaklarımız bölgemizdeki fikir liderlerini, sektör uzmanlarını ve katılımcıları benzersiz bir tanışma, öğrenme ve paylaşım deneyimi için bir araya getirecektir. Programda Genesys Ürün ve Çözümler Başkan Yardımcısı Scott Kolman'ın ve EMEA bölgesinde satıştan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Mark Turner’ın açılış konuşmasının ardından Genesys ile değerli müşteri ve iş ortaklarımızdan özel konuşmacılar yer alacaktır. Etkinliğin açılış panelinin moderatörlüğünü Webrazzi kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal yapacak, panelde Sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş ve ING Bank COO’su Görkem Köseoğlu konuşmacı konuklarımız olarak yer alacaklar.

Neden Katılmalısınız?

G-Summit katılımcıları tek ve entegre bir müşteri deneyimi platformuna geçiş sayesinde elde edecekleri fırsat ve faydalar hakkında bilgi alacaklardır. G-Summit sırasında ayrıca her büyüklükteki şirketin tüm müşteri temas noktalarını, kanallarını ve etkileşimlerini nasıl daha etkin bir şekilde bütünleştirebileceklerini ve aynı zamanda müşteri temsilcileri ve çalışanlarının üretkenlik ve memnuniyetlerini nasıl artırabileceklerini de ele alacağız.

Hemen Kayıt Olun!

Bir müşteri deneyimi uzmanı ve sektör lideri olarak Müşteri Deneyiminizi geliştirmek amacıyla diğer Genesys müşterileri, iş ortakları, Genesys'in üst düzey yöneticileri ve çözüm uzmanları ile bir araya gelme, paylaşımlarda bulunma, bilgi alma ve yeni stratejiler ile taktikler geliştirmeye yönelik etkileşimde bulunma fırsatını kaçırmak istemeyeceksiniz. Lütfen G-Summit Türkiye’ye web sitesindeki kısa formu doldurarak kayıt olun. 28 Mayıs Perşembe günü Four Seasons Bosphorus’ta görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.