DevFest İzmir Spring '15 etkinliği 3 Mayıs'ta İzmirli yazılım meraklılarını biraraya getiriyor

DevFest İzmir Spring '15 etkinliği 3 Mayıs'ta İzmirli yazılım meraklılarını biraraya getiriyor

Webrazzi olarak, geçen sene olduğu gibi, medya sponsoru olduğumuz DevFest İzmir Spring '15 etkinliği için İzmir'in sayılı teknoloji/yazılım organizasyonlarından biri diyebiliriz.

3 Mayıs Pazar günü Ege Üniversitesi'nde düzenlenecek olan etkinlikle ilgili program ve ulaşım gibi tüm detaylara gdgizmir.org adresinden ulaşabilirsiniz. Bunun dışında DevFest İzmir Spring'15'e Eventbrite üzerinden ücretsiz şekilde kayıt olabilmeniz mümkün, unutmayın kayıt için son tarih 1 Mayıs Cuma.

Şimdiden 400'ün üzerinde kayıt toplayan etkinlikte Android dünyasında yazılım geliştirme, girişimciler için fikir oluşturma ve insan makine etkileşimi gibi başlıklar konuşulacak. DevFest İzmir Spring'15 bunun dışında iki tane de workshop'a ev sahipliği yapacak: AndEngine ve Android Wear.

devfest-izmir-15

Katılımcıları sunumlar ve workshop'lar haricinde etkinlik alanında da bir takım sürprizlerin beklediğini de söyleyebiliriz. İzmir'de yaşayan tüm yazılım geliştirme meraklılarını DevFest İzmir Spring'15'e katılmaya davet ediyoruz.

DevFest İzmir Spring'15 ile ilgili gelişmeleri Twitter'da @IzmirGDG hesabından takip edebilirsiniz. Bunun dışında etkinliğe son kayıt tarihinin 1 Mayıs Cuma günü olduğunu da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.