Facebook'tan futbol ödülleri uygulaması

Facebook'tan futbol ödülleri uygulaması

Facebook çok sıklıkla olmasa da yayınladığı uygulamalara bir yenisini ekledi. Facebook'un yaptığı uygulama bir futbol ödülü uygulaması. İngiltere Premier League'i baz alarak yapılan yarışmada Facebook kullanıcıları, oylarıyla favori oyuncularını, kulüpleri ve teknik direktörleri oyluyor.

Facebook'un, Football on Facebook adlı sayfasının altında bir sekme olarak konumlandırılan oyun. 2014 - 2015 yılı Premier League sezonunun en iyilerini Facebook kullanıcılarının oylarıyla belirleyecek. Oylamada, Yılın Oyuncusu, Yılın Genç Oyuncusu, Yılın Takımı, Yılın Teknik Direktörü, Yılın 11'i, Yılın Futbol hayranı ve kulüplerin sosyal medyada paylaştıkları içeriklerin değerlendirileceği Yılın İçeriği seçilecek.

Bildiğiniz gibi Twitter'da çok kısa süre önce hangi ülkelerin en çok hangi Premier League takımını takip ettiklerine dair bir interaktif harita yayınlamıştı. Bu da sosyal medyada futbolun oldukça sık konuşulan bir konu olduğunu ve sosyal ağların da bu tarz taleplere karşı özel çaba sarf ettiklerine şahit oluyoruz.

11 Mayıs'a kadar sürecek olan oylama süreci boyunca, Facebook kullanıcıları Premier League ödüllerini alacak isimleri belirleyecek. Bu arada bu tarz yarışmaların bir içerik işi olduğunu da belirtmemiz ve Facebook'un, BT Sport ve Mirror Football gibi iki içerik kaynağıyla ortaklaşa yaptığını da belirtelim. Eğer siz de oy kullanmak isterseniz ve Facebook hesabınız varsa ilgili sekmeye gidebilir ve oy kullanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.