R2games yeni oyunlarıyla Türkiye pazarında da güçlenmek istiyor

R2games yeni oyunlarıyla Türkiye pazarında da güçlenmek istiyor

Türkiye pazarında da aktif olarak faaliyetlerini sürdüren R2games, tüm dünyayla birlikte Türkiye'de de lokalleştirerek yayınladığı EZ PZ RPG oyunuyla Türkiye'deki yerini sağlamlaştırmak istiyor. R2 platformlarında şirketin küresel olarak toplam 1 milyon kullanıcısının bulunduğunu söyleyen Pazarlama Müdürü Burak Nacar, bunun büyük bir kısmının İngilizce konuşulan ülkelerdeki kullanıcılar olduğunu söyledi.

Nacar'ın paylaştığına göre Türkiye'de mevcut üç tarayıcı tabanlı oyunları ve mobil oyunlarıyla birlikte yaklaşık 20 bin günlük aktif kullanıcıları bulunuyor. Mobil ve tarayıcı karşılaştırması yapıldığında Türkiye'de tarayıcı tabanlı oyunlara öncelik verdiklerini ancak mobil oyunları da yerelleştirerek büyümelerinde ek bir güç olarak kullanmak istedikleri de ayrıca Nacar'ın aktardığı bilgiler arasında.

Türkiye'de kullanıcı sadakatinin bölgeye kıyasla iyi düzeyde olduğunu ve bunu değerlendirerek kullanıcı sayılarını geliştirmek istediklerini söyleyen Nazar, Türkiye'deki kullanıcıların hem tarayıcı hem de mobil platformlarda oyunlarına devam ettiklerini bunun da hem mobil hem web tabanlı oyunları olan şirketler için avantaj olduğunu belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.