Apple Küresel Geliştirici Konferansı 8-12 Haziran tarihleri arasında düzenleniyor

Apple Küresel Geliştirici Konferansı 8-12 Haziran tarihleri arasında düzenleniyor

Apple'ın her yıl düzenlediği ve onlarca farklı ülkeden yazılım geliştiricinin katıldığı Küresel Geliştirici Konferansı bu yıl 8-12 Haziran tarihleri arasında "the epicenter of change" temasıyla San Francisco'da bulunan Moscone Center'da düzenlenecek.

1000'den fazla Apple mühendisinin katılacağı ve 100'den fazla teknik oturumun düzenleneceği konferansta yazılım geliştiricilere iOS ve OS X'teki en yeni özellikler, uygulama geliştirme aşamasındaki teknik ayrıntılar, entegrasyonlar ve ipuçları üzerine bilgiler verilerek çeşitli oturumlar düzenlenecek. Bununla birlikte konferansta Apple'ın son ürünü olan ve 3 milyon önsipariş alan Apple Watch için uygulama geliştirme, iOS 8.3 ile birlikte gelen Researcher Kit ve diğer yeniliklerle birlikte yeni Apple TV'nin yazılımsal ve donanımsal avantajlarının ön plana çıkacağını söyleyebiliriz.

4 gün boyunca düzenlenecek olan etkinlikte seçilen oturumların canlı olarak internet üzerinden yayınlanacağını da söyleyelim. Kontejyan nedeniyle sınırlı sayıda geliştiricinin katılabildiği etkinliğe başvurular 17 Nisan Cuma günü resmi üzerinden alınacak ardından gelen başvurular arasından rastgele seçilen kişiler 20 Nisan Pazartesi günü açıklanarak bilet almaya hak kazanacaklar. Bilet fiyatlarının 1599 dolar olduğu etkinlikte, bilet almaya hak kazanan kişilerin Apple ID'leri ile eşleştirilmiş banka/kredi kartları üzerinden bu tutarın otomatik olarak çekileceğini de ayrıca belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.