AppAnalytics, mobilde el hareketi ve dokunuşlara dayalı analizle rakiplerinden farklılaşıyor [Mobil'15]

AppAnalytics, mobilde el hareketi ve dokunuşlara dayalı analizle rakiplerinden farklılaşıyor [Mobil'15]

Mobil'15 etkinliğimizin son sunumunu AppAnalytics kurucu ortağı Taner Akçok yaptı.

En kısa tanımıyla 'mobil uygulamalar için bir analiz aracı' olarak tarif edebileceğimiz AppAnalytics hakkında çeşitli bilgiler paylaşan Akçok, pazardaki rakiplerinden farklılaştıkları noktaları anlattı.

Akçok, "Pazardaki oyuncular 'event based' yani etkinlik tabanlı, örneğin Google Analytics ya da Flurry gibi. Biz bunlardan farklı olarak kullanıcıların el hareketlerini ve dokunuşlarını da analiz edebiliyoruz ve bunu dört parmakla dokunuşa kadar destekliyoruz" diye konuşan Akçok, "Ayrıca insanlar mobil uygulamaları kullanırken cihazla da etkileşime geçiyorlar, örneğin cihazı sallıyorlar veya bunun gibi. Biz event based veriler haricinde tüm bu etkileşimi de ölçümleyerek müşterilerimize iletmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Google Analytics, Mixpanel ve Flurry gibi rakiplerinden en temel farklarını kullanıcıların el hareketlerini izleyebilen ısı haritası sunma ve human experience/insan deneyimi hakkında çeşitli raporlar paylaşma olarak açıklayan Akçok, Türkiye, Birleşik Krallık ve ABD'den müşteriler olduğunu, BKM Express'in de AppAnalytics kullanıcıları arasında yer aldığını söyledi..

Uygulamanıın hata vermesi durumunda da müşterilerine raporlama yapabilen AppAnalytics, aylık 19 dolardan başlayan fiyatlarla kullanılabiliyor. Girişimi kısa bir süre içinde detaylıca inceleyip sizlerle paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.