tmob, mobil ticaret uygulama platformuyla IBM'in küresel iş ortakları arasına katıldı

tmob, mobil ticaret uygulama platformuyla IBM'in küresel iş ortakları arasına katıldı

Geçtiğimiz yıl Palo Alto ofisini açarak ABD pazarına giriş yapan tmob, buradaki erişimini ciddi ölçüde arttırma potansiyeline sahip bir iş birliğini duyurdu. IBM Global ile yaptığı iş ortaklığı kapsamında tmob'un mobil ticarete odaklanan uygulama platformu t-appz, IBM'in e-ticaret altyapısı WebSphere Commerce altyapısını kullanan e-ticaret sitelerine ulaşacak.

Anlaşma, IBM WebSphere Commerce altyapısını kullanan e-ticaret sitelerinin, oldukça kısa bir sürede (tmob bu sürenin e-posta hesabınıza giriş yapmak kadar kısa olduğunu söylüyor), web servis linkini tappz sistemine entegre edebilmelerini ve kısa sürede mobil uygulamalarını oluşturmalarını sağlıyor.

IBM'in akıllı ticaret platformunun omni-channel iş ortakları arasına katılan tmob, satış tarafında da IBM ile birlikte çalışacak ve t-appz'in IBM tarafından ticaret müşterilerine tanıtımı sağlanacak.

Konuya aşina olmayanlar için tmob'un bir yıldan uzun süren bir çalışma sonunda geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu t-appz, mobil platformlar üzerinde kod yazmadan ve çok kısa sürede iOS ile Android için mobil ticaret uygulaması oluşturmayı sağlıyor. t-appz ile ilgili daha detaylı bilgi için incelememizi görebilirsiniz.

tmob, İstanbul ve Palo Alto dışında, Londra ve Dubai'de kendi ofisleriyle hizmet veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.