Java geliştiricileri 9 Mayıs'ta bir araya geliyor: Voxxed Days İstanbul 2015

Java geliştiricileri 9 Mayıs'ta bir araya geliyor: Voxxed Days İstanbul 2015

Medya sponsoru olduğumuz Voxxed Days İstanbul Yazılım Konferansı, 9 Mayıs Cumartesi günü Dedeman'da düzenleniyor. Alanında uluslararası üne sahip isimleri de ağırlayacak olan etkinlikte Java, JVM, bulut bilişim, büyük veri, mobil ve web dünyalarında yazılım geliştirme, internet girişimciliği ve lean-kanban gibi konu başlıkları ele alınacak.

300 yazılım profesyonelini ağırlayacak olan etkinliğin programına hemen şimdi göz atabilirsiniz. Aynı anda birden çok salonda düzenlenecek olan Voxxed Days İstanbul, İstanbul JUG (Java Kullanıcı Grubu) ve Devoxx topluluğu tarafından organize ediliyor.

Aldığımız bilgiye göre 'birden çok salonda illa ki bazı oturumları kaçıracağız' diye düşünen katılımcılarını da düşünen etkinlikte; gün sonunda herkese 24 oturumun da kayıtları sunuluyor olacakmış. Webrazzi olarak bizim de medya sponsoru olduğumuz etkinliğe özellikle Java ekosistemine yakın olan tüm yazılım geliştiricilerin katılmalarını tavsiye ediyoruz.

Webrazzi okuyucularına özel yüzde 20 indirim hakkı

Medya sponsoru olduğumuz etkinliğe yüzde 20 indirimle kayıt olmak için ödeme sayfasında 'VoxxedSpecial2015' kodunu kullanabilirsiniz. Voxxed Days İstanbul'a Eventbrite üzerinden kayıt olabilirsiniz, unutmayın erken kayıt indirimi 15 Nisan'da son buluyor.

Son olarak etkinlikle ilgili gelişmeleri Twitter'da @voxxedistanbul hesabından takip edebileceğinizi de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.