Startupbootcamp'ın akıllı ulaşım ve enerji teknolojileri etkinliği FastTrack 22 Nisan'da İstanbul'da!

Startupbootcamp'ın akıllı ulaşım ve enerji teknolojileri etkinliği FastTrack 22 Nisan'da İstanbul'da!

Startupbootcamp'in akıllı ulaşım ve enerji teknolojilerine odaklanan Berlin ofisi, bu alanda çalışan girişimlerle buluşmak üzere ilk kez İstanbul'a geliyor. 18 ülkede düzenlenen FastTrack etkinliği, bu yıl 22 Nisan'da Startupbootcamp İstanbul'un Bahçeşehir Üniversitesi ofisinde düzenleniyor.

Berlin'in Startupbootcamp Smart Transportation & Energy hızlandırıcı programı, İstanbul'daki etkinlikte bu alanlara odaklanan 10 farklı girişimle buluşacak. Girişimcilerin program ve mentorlerine doğrudan erişimini sağlayan etkinlik akıllı ulaşım ve enerji programını yakından tanımak isteyenlerin de ilgisini çekebilir.

FastTrack 2015 İstanbul etkinliğiyle ilgili daha fazla bilgi için bağlantıyı takip edebilirsiniz. Etkinliğe katılmak için buradan başvurabilirsiniz.

Startupbootcamp Smart Transportation & Energy başvurulaır FastTrack etkinliğiyle sınırlı değil, ilgilenen girişimlerin 7 Haziran'a kadar süreleri bulunuyor. Program, FastTrack etkinlikleri ve başvurularla değerlendirdiği adaylar arasından 10-12 girişimi hızlandırıcı programına kabul edecek.

Startupbootcamp Berlin ofisini Girişim Ofisleri Avrupa programımızda daha önce ziyaret etmiştik. Ofis ve programla ilgili daha detaylı ilgili bölümümüzü de izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.