GTA V'in PC versiyonu için 60 FPS Full HD yeni bir tanıtım videosu yayınladı

Rockstar Games'in efsane ve kült haline gelmiş oyun serisi GTA(Grand Theft Auto) serisinin son oyunu olan GTA V bilindiği gibi ilk olarak 2013 sonhabarında konsollar için tanıtılmıştı.
GTA V'in PC versiyonu için 60 FPS Full HD yeni bir tanıtım videosu yayınladı

gta5Rockstar Games'in efsane ve kült haline gelmiş oyun serisi GTA(Grand Theft Auto) serisinin son oyunu olan GTA V bilindiği gibi ilk olarak 2013 sonhabarında konsollar için tanıtılmıştı. Oyunun bilgisayarlara gelip gelmeyeceği ise epeyce tartışıldı. Şirket resmi açıklamayı 2014 Haziran ayında yaparak, 2014 sonhabarında GTA V'in hem yeni nesil konsollara(Playstation 4, Xbox One) hem de PC'ye yayınlanacağını duyurmuştu.

Oyunseverlerin yakından bildiği ertemeler GTA V'in masaüstü versiyonunun peşini bırakmadı. Hatta öyle ki oyun 2014 sonbaharında yeni nesil konsollar için yayınlandı ancak masaüstü versiyonu yine ertelendi. Ancak Rockstar Games'in bugün yayınladığı yeni bir tanıtım videosu masaüstü oyuncularının beklediğine kesinlikle değecek türden.

60 FPS / Full HD olan video oyunun masaüstü versiyonunun kısa bir tanıtımı ancak grafikler tam manasıyla inanılmaz görünüyor. Yakın zamanda bir erteleme olmadığı için son açıklanan tarih geçerliliğini koruyor ve oyun Windows platformuyla 14 Nisan 2015'te buluşuyor. Oyunun masaüstü versiyonunun satış rekoru kıracağını tahmin etmek ise geç değil.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.