Ankara Start-Up Zirvesi sekizinci kez prototip sahibi girişimleri yatırımcılarla buluşturuyor

Ankara Start-Up Zirvesi sekizinci kez prototip sahibi girişimleri yatırımcılarla buluşturuyor

Bilkent Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü'nün Bilkent Cyberpark ana sponsorluğunda bu yıl sekizincisini düzenlediği Ankara Start-Up Zirvesi etkinliği 10 Mayıs tarihinde Holıday Inn Ankara Kavaklıdere'de düzenleniyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışır bir prototip sahibi girişimciler, yatırımcılarla bir araya geliyor.

Web ve mobil tabanlı fikirlerini çalışır bir prototip, uygulama, web sitesi ile hayata geçirmiş girişimcilerin başvurulabildiği etkinlikte, ön elemeyi geçen girişimciler melek yatırımcıların karşısına çıkarak ürünleri ve servisleri hakkında sunum yapıyorlar, yatırım alma şansı ve mentorluk desteği elde ediyorlar. Bu aşamada Ankara Start-Up Zirvesi'nin yatırımcılarla projesi olan girişimcileri bir araya getirmeye amaçlayan, kâr amacı gütmeyen bir organizasyon olduğunu ayrıca belirtelim.

Finalde yatırımcılardan oluşan jüri'nin seçtiği ilk üç projeye ödüller verilecek. Başvuruların 26 Nisan'da sonlandığı etkinlikte 4 Mayıs tarihinde bir ön eleme yapılacak ve ön elemeyi geçen projeler 10 Mayıs tarihinde yatırımcı sunumlarına davet edilecekler. Bu yıl zirveye katılacaklar arasında Cem Soysal, Esin İmer ve Namık Kural ve etkinliğe izleyici olarak katılmak isteyen kişilerin de ücretsiz olarak bu imkana sahip olduğunu ekleyelim. Etkinliğe hemen başvurabilir dilerseniz ziyaretçi olarak katılabilirsiniz.

Etkinlikte jüri tarafından seçilen girişimcilere verilecek ödüller;

1. için:

- Şirket Kurulum Desteği. - Bilkent Cyberpark’ta 6 Ay ücretsiz kuluçka ofisi. - 1 yıl süresince Mali Danışmanlık Hizmeti. - Mentorlük Desteği.

2. için:

- Bilkent Cyberpark Atölye’de 6 ay boyunca ücretsiz yer. - Mentorlük Desteği.

PayU Özel Ödülü

En iyi e-ticaret girişimine tek çekim işlemlerde 100.000 TL’ye kadar “0” (sıfır) komisyonla hizmet sunumu.

SEOZEO Özel Ödülü

Projelerinizin internette daha görünür olması için SEOZEO tarafından ilk 2 projeye verilecek SEO danışmanlığı ödülü.

OpsGenie Girisimçi Ödülü

Projenizdeki yazılım ve donanım sorunlarından 7/24 ve anında haberdar olabilmeniz için, en iyi projeye 12 aylık, diger tüm projelere 6 aylik OpsGenie üyeliği ve yazılım - donanım izleme danışmanlığı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.