Google Play Gazetelik ile artık Türkçe yayınlara abone olmak mümkün

Google Play Gazetelik ile artık Türkçe yayınlara abone olmak mümkün

Google Play Gazetelik NewsstandGoogle Türkiye, Google Play Gazetelik (Newsstand) uygulamasının Türkiye’nin önde gelen gazete ve dergilerini de kapsayacak şekilde genişletildiğini açıkladı. Henüz iOS uygulaması güncellenmese de Google Play Gazetelik (Newsstand) Android uygulaması üzerinden Türkçe yayınlara abone olmak artık mümkün.

Google'ın internet yayınlarıyla beraber gazeteler ve dergiler için de bir haber kaynağı olarak geliştirdiği Gazetelik (Newsstand) uygulamasında Türkiye’den 60’ın üzerinde yayın yer alıyor.

Tanıtımla birlikte birçok yabancı yayının yanısıra Türkiye'deki ana günlük gazetelerden, popüler kadın dergilerine kadar bir çok Türkçe yayına abone olunabiliyor. Ücretli aboneliklerde TL üzerinden ücretlendirme yapılıyor.

Google Play Gazetelik Newsstand 2

Ücretli veya ücretsiz içerikler sunan Gazetelik (Newsstand) bildiğiniz gibi dergi, gazete ve blogları tek bir noktada toplayan yeni nesil bir haber uygulaması. Mobil uyumlu içerikler metin, resim, video ve ses olarak sunulurken, kaydedilen içeriklerin çevrimdışı okunması da mümkün oluyor.

Türkiye'de giderek popülerleşen Android kullanıcıları Gazetelik (Newsstand) uygulamasını ne kadar aktif kullanıyordu bilmiyoruz ama bundan sonra bu oranın artacağını kesinlikle söyleyebiliriz.

Flipboard'a rakip olarak Google Currents adıyla tanıtılan Google Play Gazetelik (Newsstand), iOS tarafında da Apple'ın Newsstand uygulamasıyla rekabet halinde.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.