İsmini Crowdfire olarak değiştiren JustUnfollow 2,5 milyon dolar yatırım aldı

İsmini Crowdfire olarak değiştiren JustUnfollow 2,5 milyon dolar yatırım aldı

Twitter ve Instagram için popüler takipçi yönetme uygulaması olarak kurulan JustUnfollow, bir süre önce ciddi bir yeniden yapılanma sürecinden olduğunu duyurmuştu. Bu süreçte büyüme odaklı bir sosyal medya ürünü haline gelen JustUnfollow, bu özelliğini yansıtacak şekilde ismini de Crowdfire olarak değiştirdi.

Yatırımcıların da desteklediği bu değişiklik süreci Crowdfire'a sermaye desteği de getirdi ve beş yaşındaki Crowdfire, Kalaari Capital’dan 2,5 milyon dolarlık ilk yatırımını aldı.

2014 yılını dünya genelinde 9 milyon kullanıcı ve 1 milyon dolar gelirle kapatan Crowdfire, Mart ayında 10 milyondan fazla kişiye ulaşan bir sosyal medya büyüme aracı haline geldi. Web arayüzünü de yenilene Crowdfire aylık 15 bin adet ücretli kullanıcıya sahip olduğunu söylüyor. Büyümeye odaklanacak olan şirket bu sayıyı 100 bine çıkarmak istiyor.

JustUnfollow ekibi, yeniden yapılanma sürecinin parçası olarak, Instagram zamanlayıcısı özelliğini ana uygulamadan ayırarak TakeOff adında ayrı bir uygulama yayınlamıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.